2777
2789
عنوان

به آدمی مثل من چی میگن

47 بازدید | 7 پست

چند روز قبل رفتم مجلس ختم خیلی سرد یه گوشه نشستم ولی با حالت ناراحت ، اصلا نمیدونستم چطوری باید رفتار کنم از بس که از خونه بیرون نرفتم ، روز بعدش رفتم بقیه رو دیدم تازه فهمیدم چقدر رفتارم‌ زشت بوده و نمی‌دونستم تازه فهمیدم مردم چطوری با هم ارتباط میگیرن ۲۴ سالمه ولی انقدر داغون ؟!‌ از رفتار سرد اون روزم به شدت خجالت زده هستم و همه فکر میکنن من خیلی مغرور و بی احساسم در حالی که من فقط یاد نداشتم چطوری رفتار کنم می‌دونم بعدا قراره دوباره حرف بشنوم چون خیلی نزدیک بودن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه متاهلم از سن کم ازدواج کردم شوهرمم اصلا اجازه نمی‌داد جای برم های عقب موندم بخدا امروز یاد گرفتم ...

عیب نداره بی تجربه بودی سعی کن از این ب بعد وارد هر جمعی میشی ب این فکر کنی چ رفتاری مناسب اون جمع هستش 

خودتو ناراحت نکن 

عیب نداره بی تجربه بودی سعی کن از این ب بعد وارد هر جمعی میشی ب این فکر کنی چ رفتاری مناسب اون جمع ه ...

آخه مشکل این جاست که من اون روز فکر میکردم رفتارم خوبه ولی بعد بقیه رو دیدم تازه فهمیدم رفتار اون روز من خیلی زشت بوده