2789
عنوان

فکر کنید اهل یه خانواده ایم هرکی یه نقش😂

| مشاهده متن کامل بحث + 17897 بازدید | 1045 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دختر همسایتونم 

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

خوار تو برداشتی پاشو سرم درده🙄

من به بچه هام برسم به عروسم برسم یا شارژر تورو بدم صد بار گفتم برو زن بگیر من خودم یه سر دارم و هزار سودا

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

منم دختر همسایتونم

به به سلام دخترم ازدواجی چیزی نکردی تو هنوز نه؟ 

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

چه دانشگاهیه شما صب تا شب اونجایی دوست پسر چیزی داری منه بگو من مادرتم رازنگهدارتم

اخرین باری که میخواستید رازمو نگه دارید تو شبکه خبر هم اعلام کردید. با سحر دوستم سر پروژه بودیم مادر من دوست پسر؟!من اصلا اهل این حرفا نیستم😔💔

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

من به بچه هام برسم به عروسم برسم یا شارژر تورو بدم صد بار گفتم برو زن بگیر من خودم یه سر دارم و هزار ...

ای باباااا دیگه تو خواهرمی رحم نمیکنی چه برسه زن ایندم

اخه کی به پسر ۲۰ ساله زن میدع🙄

به قول خانم توتفرنگی🍓 که بهم میگه امیر خان🙄👌🏾👌🏾

یه دعوت کنی بیایم جای دوری نمیره

من میخوام نوه ها و پسر گلمو ببینم اونا صاحبخونه اینجا عروس

اقا نمیشه مادر باشی پول توجیبی بگیرم ازت 😂🤣

😂🤣داداش اگه از مامان پول گرفتی به منم بده لازم دارم

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

اخرین باری که میخواستید رازمو نگه دارید تو شبکه خبر هم اعلام کردید. با سحر دوستم سر پروژه بودیم مادر ...

بله اصن اهل این حرفا نیستی من بودم با پسر شمسی خانوم چشمک میزدم ادا میومدم دلو قلوه میگرفتم؟ حتما کلوی داداشت و این عروس باید بگم؟ 

به به سلام دخترم ازدواجی چیزی نکردی تو هنوز نه؟

نه

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

ای باباااا دیگه تو خواهرمی رحم نمیکنی چه برسه زن ایندماخه کی به پسر ۲۰ ساله زن میدع🙄

دیگه من برات زن پیدا کنم؟ دختر خوب فراوونه فراوون برو پیدا کن