2777
2789

بزارید من مادر شوهر بشم بقیه نقشا هرکی برداره بیاد مکالمه کنیم😂

خداوندااگرجایی‌دلی‌بی‌تاب‌دلداراست...نمیدانم‌چطور اماخودت‌پادرمیانی‌کن🫂💙اکیپ‌دخترخاله‌های‌نی‌نی‌یار

داداشتونم امیر

شارژر منو  کی برده تو هال؟ مگه نگفتم باید همینجا تو پریز باشه  هرکی ورداشته بیاره برام حوصله ندارم برم هال🙄

-‌  amir ata  - 🙄 فاز اینایی که به نظرات من داخل تاپیکا ریپ میزنن و نفرین میکنن و هرچی به دهنشون میاد رو میگن رو نمیفهمم ، انگاری خودرگیری وجودشونو سیاه کرده!!! یکی نیس ازشون بپرسه اخه آدمه کم سواد!؟؟ من با شما حرف زدم ریپ میزنی چرت میگی؟؟؟ هان؟؟؟ خودرگیر؟؟ بیا پایین سرمون درد گرفت😂 من اصلا نمیخونم چی گفتی پس یه پروپرانول بخور که حرص خوردنت کم شه بلکه سکته نکنی😐😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواهرشوهر کوچیکه ام مجردم😂مخالف نظریه های خواهران بزرگتر هستم عمه پایه و خوبیم میخوام باشم

سلام دختر عفریته من صب تاحالا کجا بودیی

خداوندااگرجایی‌دلی‌بی‌تاب‌دلداراست...نمیدانم‌چطور اماخودت‌پادرمیانی‌کن🫂💙اکیپ‌دخترخاله‌های‌نی‌نی‌یار

سلام ب مادرشوهرم عزیزم

به به عرروس تازه صحبتت بود پسر ما رو با قدتا دعا جمبل بردی نوردی 

داداشتونم امیرشارژر منو کی برده تو هال؟ مگه نگفتم باید همینجا تو پریز باشه هرکی ورداشته بیاره برام ...

پاشو پاشو کسی اینجا حوصله اوردن شارژ نداره پاشو

سلام مادرجان چه عجب ما شمارو دیدیم.میترسم بعدا مخابرات بخاطر مکالمه های شما ابجی جان تحریم بشهبنده ه ...

چه دانشگاهیه شما صب تا شب اونجایی دوست پسر چیزی داری منه بگو من مادرتم رازنگهدارتم

منم نقش پسر کوچیک خانواده پول تو جیبی میخوام 😂😂😂

برو از بابات بگیر پولو دیگه از من نخوایید

پاشو پاشو کسی اینجا حوصله اوردن شارژ نداره پاشو

خوار تو برداشتی پاشو سرم درده🙄

-‌  amir ata  - 🙄 فاز اینایی که به نظرات من داخل تاپیکا ریپ میزنن و نفرین میکنن و هرچی به دهنشون میاد رو میگن رو نمیفهمم ، انگاری خودرگیری وجودشونو سیاه کرده!!! یکی نیس ازشون بپرسه اخه آدمه کم سواد!؟؟ من با شما حرف زدم ریپ میزنی چرت میگی؟؟؟ هان؟؟؟ خودرگیر؟؟ بیا پایین سرمون درد گرفت😂 من اصلا نمیخونم چی گفتی پس یه پروپرانول بخور که حرص خوردنت کم شه بلکه سکته نکنی😐😂