2777
2789
عنوان

نی نی سایت چه خبره

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 46 پست
بودجه نداشتن لابد حقوق نی نی یارا رو بدن😐

اره کم تبلیغ میذارن پولاششون ته کشیده☹️☹️

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره خیلی بده. مخصوصا برا تعلیق کاربری.سایت هم تازه خلوت تر شده. قبلا این ساعت خیلییی تاپیک ها و موضو ...

خیلی بده که نشه تاپیک حذف کرد اصلا دلیل قانع کننده نداره 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
عه.کدوم کاربری همون nine-year?چیکار کردن تگ هم نمیشه کرد

نه فعلا مشخص نیست گفتن اعلام میکنن چه کاربری تعلق میگیره بهشون🫠

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

به نظرم دیدن که دو کاربر مثل مهیار و سارا دارند ملت را راهنمایی میکنن دیگه پشتیبان نیازی ندارند (پشتیبان مجانی دارند در واقع و نیازی به استخدام نیروی این مدلی نیست)

از طرفی هم سایت باید خیلی کاربر فعال داشته باشه و تعلیق دیگه در کار نیست و لزومی نداره دائما به تگ شدن ها رسیدگی کرد...در واقع این اواخر تاپیک های اتیش سوزی مثلا توسط خود کاربرها گزارش میخورد...تاپیک مذهبی هم همین طور ...تاپیک لاک و اینا هم .‌...یعنی خود کاربرها گزارش میزنن و تاپیک تعطیل میشه ...نیازی به رصد کردن دائمی نیست...

درخواست تعلیق را هم حذف کردند تا فرهنگ سازی کنن که تو خودت مراقب خودت باش ما مراقبت نیستیم...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نه به خاطر نا ترازی انرژیه

یعنی چی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

نه درخواست تعلیقی تمام دیکه نیست 

نی نی یار دارین فقط

یدونه هم همدل

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
به نظرم دیدن که دو کاربر مثل مهیار و سارا دارند ملت را راهنمایی میکنن دیگه پشتیبان نیازی ندارند (پشت ...

اره موافقم مخصوصا اون قسمت فرهنگ سازی ک دغدغه نی نی یار جان هست 

زندان ابوقریب هم فرهنگ سازی می‌کرد خیلی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
به نظرم دیدن که دو کاربر مثل مهیار و سارا دارند ملت را راهنمایی میکنن دیگه پشتیبان نیازی ندارند (پشت ...

این که با گزارش پاک میشه خوبه اما قبلا هم این بود 

آخه ما کلی تاپیک جنجالی داریم😂اول میزاشتن اونارو حذف کنیم بعد بگن مراقب باشیم

حالا فکر کنم نی نی یار هم خیلی سخت گیر باشه تو پاک کرد تاپیک مثلا تاپیک معمولی خانوادگی رو پاک نکنه...

عالی بود😆

والا دیگه،کلا سایتو ول کردن به امون خدا😂😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چرااا

اصلا دلیل مشخصی براش نیاوردن