2777
2789
عنوان

بشتابید به سوی❓

10068 بازدید | 1399 پست

همیشه وقتی به این قسمت از کلام خـ♥️ــ‌دا میرسم که 

فرموده :

🌟 بشتابید به سوی مغفرت پروردگار خود و به سوی

بهشتی که پهنای آن همه آسمانها و زمین را فرا گرفته و مهیّا برای پرهیزکاران است.🌟

تمام وجودم غرق امـــ‌ید میشه که این میزبان مهــربان، 

چه جایگاه شایسته و پر نعمتی رو برای ما در نظر گرفته🕊️

نعمت هایی...

که نه گوشی شنیده و نه چشمی دیده 😍

آرامشی بی مثال،در آغوش نور و زیبایی،ماورای تصور ما🌈

👈از این دنیـا مسابقه ای میسازه که برنـــ🥇ــ‌ده اون کسیِ که از بقیه سبقـــ‌ت بگیره👉

که‌با این کارش ،

در واقع داره بهترین ها رو برای خودش مهیا می‌کنه .           

امام مهـ🌹ـ‌ربان ما دعا و صلوات‌ برشما،

باعث آرامش و آمرزش ماست🤲ما رو از این موهبت بهره مند کنید .

🌻دوستان مهدوی🥰لطفا در ثواب تاپیک با ما همراه باشید.

روز شمار:25 روز مانده به نیمه شعبان✔️❤️

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بهترین نذر برای   منتظران و زمینه سازان ظهــور حضرت

کمـک و خدمت رسانی  به خَلق خداست .

(به نیت سلامتی و فرج حضرت )

امام صادق(ع) از پدرانش از رسول خدا(ص) چنین نقل کرده : کسی که حاجت برادر دینی خود را برآورد، مانند کسی که همه عُمر، خدا را عبادت کرده باشد.

⭕یکی از دوستانی که

در زمینه  خیاطی هنر دارن و این هنرشون رو به صورت رايگان آموزش میدن؛ 

و این کارشون رو نذر فرج اقا صاحب الزمان کردن 

دوست گلمون @آموزشءرایگانءخیاطی        🥰🥰

به تاپیکشون اخرشون مراجعه کنید

شما هم اگر هنری دارید  نذر فرج آقا کنید 🤗

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

💕مومن عاطفه داره،  گریه میکنه!!! ولی افسرده نمیشه 👌

✔️چون دلخوشیه مومن به  خداست ‌.☺️

❣ وقتی خدارو داره، انسان نمیتونه با فقدان کسی بره تو  پژمردگی و تو افسردگی 

چون اساسأ دلخوشیش  دنیایی نیست. 

پس سبک باره..

و آرام 

و بقیه در کنارش احساس آرامش و امنیّت میکنند♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درود و سلام و تهنیت خدا وفرشتگان 

و بالاترین نعمت، رضایت خداوند از بهشتیان 🤩🤩🤩🌈

و پایان تمـام رنج ها ...

ادْخُلُوها بِسَلامٍ آمِنِينَ 🌹

(به آنان خطاب مى‌شود:)  با سلامت و امنیّت به باغها وارد شوید🌲

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

خواص دعا برای فرج و سلامتی آقا 🤲 

طبق روال سابق ،ختم  ۱۴۰۰۰ صلوات داریم .. 

به نیـت تعجـیل در فرج و سلامتی مولا صاحب الزمان «عج الله » هر تعداد که تمایل دارید 

اعلام کنید 

ممنونم 😍

ان شاءالله موثر در فرج حضرت

و از یاران خاصه ایشون باشید🥇

کـه نـوکـری این بارگــاه بزرگتــریــن 

پادشاهــی هست ..🫅

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

🤲همگی باهم دعای سلامتی مولاصاحب الزمان عجل الله رابخوانیم

بسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن

صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی

هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی كُلِّ سَاعَةٍ

وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ

دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ

طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا”

🌹سلامتی وتعجیل درفرج امام زمان عجل الله  صلوات بفرست🌹

‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌ ‌‌‌‌‌

چی میل دارید و چه چیزی دوست دارید ببینید ؟😍

يُطافُ عَلَيْهِمْ بِصِحافٍ مِنْ ذَهَبٍ وَ أَكْوابٍ وَ فِيها ما تَشْتَهِيهِ الْأَنْفُسُ وَ تَلَذُّ الْأَعْيُنُ وَ أَنْتُمْ فِيها خالِدُونَ 

ظرف‌ها و جام‌هايى از طلا بر آنان چرخانده مى‌شود و آنچه را كه  نفْس ، میل داشته باشد و چشـم  (از ديدنش) لذّت ببرد در بهشت موجود است و

شما در آنجا جاودانه هستيد.🌲🌈

السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ الله

یا اباصالحَ المهدی

یا خلیفةَالرَّحمن

و یا شریکَ القران

ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ

سیِّدی و مَولای

ْ الاَمان الاَمان . . .

أللَّهُمَ عَجلْ لِوَلیکْ ألْفَرَج 

بحق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🍃🌺

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

✅ فرزندانمان را

با وجود حضرت_ولیعصر(عج)

در همین دوران خردسالی، کودکی و نوجوانی مأنوس و آشنا کنیم.

به بچه هامون دعای سلامتی امام زمان رو یاد بدیم

و با هم برای سلامتی بابای مهربونمون دعا کنیم🤗❤️

این هم قصه شبانه بچه های یاوران مهدوی 🥰🌿

این داستان«امیدی هست؟ »👇🏻💟

https://uupload.ir/view/امیدی_هست_تست(1)_108x.mp3/

✍نویسنده: سمیه خالقی
🎭صدا پیشگان:
فرنوش مودب
فائزه آل داوود
محمدرضا رادمنش
محسن تفضلی مقدم
🎶 تدوین و کارگردان:محمدرضا رادمنش

با زدن روی این هشتک میتونید قصه های بیشتری رو ببینید👇🏻😍 

کار_خونه_قصه_ها#  مهدی_یار_کوچک#  

👼🏻 کانال واحد کودک مؤسسه مصاف (قندِعسل)

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

امام مهربانم . . .

بِنَفْسي أنْتَ مِنْ تِلادِ نِعَمٍ لا تُضاهی

ای نعمت‌ خاصّ خدا سلام ؛

به قَلبَت سلام ؛

به رنج و به بغض و به صبرت سلام 

📖 السَّلاَمُ عَلَى حُجَّةِ الْمَعْبُودِ وَ كَلِمَةِ الْمَحْمُودِ...

🌱سلام بر آن مولایی که آینه ی تمام نمای خداست. 

سلام بر او و بر روزی که تمام خلق در آینه وجود او، خدا را به تماشا خواهند نشست...

📚 مفاتیح الجنان، زیارت امام زمان

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

❌ شیطان چگونه وارد رابطه‌ی ما با امام زمان علیه‌السلام می‌شود ؟

https://uupload.ir/view/امان_زمین_با_کیفیت_2-1_wyoi.m4v/