2777
2789
عنوان

بنظرتون برمیگرده😔

167 بازدید | 17 پست

بچه هاااااا🥺برگشته میگه میخوام  از مجازی دور باشم

درگیرم و حوصله ندارم

بعد یکی دو ماه خودم پیام میدم

پروفشو برام بست بعد که پرسیدم چرا میگه پاکشون کردم🙄

گفتم بهش اگه خسته شدی و میخوای بری درک میکنم بگو ولی گفت نه همچین چیزی نیست اوکی بشم پیام میدم

خیییییییییلی دوسش داشتم واقعاً نمیدونم چرا اینکار با من کرد لااقل میگف خیلی واضح که آره به درد هم نمی‌خوریم و می‌رفت نه که منو تو این وضعیت قرار بده.خب لعنتی تموم میکردی این چه وضعشه

چرا بنظرتون خیلی واضح و شفاف تموم نکرد؟؟

میشه یه چیزی بگید آروم بشم 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گذاشتت رو نیمکت ذخیره بره دوراشو بزنه اکه خوب بود گه هیچ اگه بد بود راه برگشت بزاره برای خودش 

بگو به سلامت من مسخره دست تو نیستم عزت نفس داشته باش برای خودت ارزش قائل شو به خدا سال دیگه این موقع اسمش هم یادت نمیاد اگه قوی باشی و نذاری برگرده

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

عادی نیست این رفتارش 

معمولا چون میخوان دوراشونو بزنن اینو میگن 

تمومم نکرده چون میخواد رفت دور زد اگه کسی نبود برگرده پیش تو 

ولی تو برای خودت ارزش قائل شو عروسکش نشو که هر موقع خواست بیاد هرموقع خواست بره 

کاش بهش میگفتی به سلامت برو که برنگردی 

اگه خودتو دوست داری هیچ وقت اجازه نده برگرده چون برگرده هم چیزی درست نمیشه باز میخواد بره اینو از منی که تجربه برگشت اکس  داشتم قبول کن اونی که جدی ادمو بخواد هیچ وقت نمیره که برگرده ... پس رفته دنبال گزینه های بهتر احتمالا 

شایدم نرفته باشه اما یه چیزی تو رابطه تون درست نبوده که رفته 

عزیزم مردها فکر میکنن اگر به طرف بگن ازت خوشم نمیاد ناراحت میشن، به خاطر همین با بهانه هایی میرن. ول ...

من که گفتم بهش ناراحت نمیشم کاش واقعاً می‌گفت خوشش نمیاد تا منم تکلیفمو بدونم🥲

تکلیف تو کاملا مشخصه عزیزم 

ببخشید رک میگم تو خیلی هم خوبی اما احتمالا سلیقه ش نیستی که بخواد برا همیشه بمونه !

اون اگه خودشم خواست نزار برگرده یکی که میره یعنی دنبال بهتر هست که رفته پس بزار بره به جهنم تو هم دنبال یکی بهتر باش اینو بزار کنار اگه خودتو دوست داری

این چیزیه که ذاتیه، با گفتن یا درخواست شما نیست. 

به نظرم تکلیفت هم مشخصه.

کسی که بخواد بمونه یک دلیلی پیدا میکنه برا موندن

کسی که نخواد بمونه یه بهانه ای برای رفتن پیدا میکنه

نمیخواد. خوب به جهنم

ارزش خودت رو بدون عزیییز

عادی نیست این رفتارش معمولا چون میخوان دوراشونو بزنن اینو میگن تمومم نکرده چون میخواد رفت دور زد اگه ...

ببخشید شما تو تجربتون دعوا کردید که رفت یا همینجوری؟

بین ما هیچ اتفاق نیفتاد فقط یکی از اقوامشون فوت کرد و انگار به هم ریخت

گذاشتت رو نیمکت ذخیره بره دوراشو بزنه اکه خوب بود گه هیچ اگه بد بود راه برگشت بزاره برای خودش بگو به ...

خدا کنه بتونم فراموش کنم چون واقعاً خیلی بهش وابستم نمیدونم چیکار کنم😭