2777
2789
عنوان

بیاین داستان زندگیم رو بزارم 😄🎈

1840 بازدید | 85 پست

تازه از تعلیق در اومدم😂🗿

خاستم داستان زندگیمو بزارم و بدونم بنظرتون بعد این تجربیات من چجور آدمی شدم (یه سری مشکلات روحی و روانی دارم و اخلاقای خاص و بی انگیزم)

سعی میکنمتند تند بزارم پس آخر تموم سوالاتون رو بپرسین وسط تایپ ننویسین مرسی🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پربازدید امشب 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید بی زحمت

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

من سال ۸۷ تو یه خانواده فقیر بدنیا اومدم

پدرم کارگر بود

مادر و پدرم با هم اختلاف داشتن و پدرم همیشه به مامانم خیانت میکرد و کتکش میزد و تو خونه زندونیش میکرد و پارانوئید داشت‌ اما مامانم جدا نمیشد

۳ سالگیم داداشم بدنیا اومد

من ۸ سالگیم یه تصادف داشتم و تو اون تصادف بابام دیه گرفت و با پولش وضعمون بهتر شد

پدرم از بچگی روم تعصب داشت رو لباسام رفتارام حتی نمیزاشت برم اردو مدرسه یا حتی تو عروسی ها هم وقتی ده سالم بود با مانتو میرفتم

ازبچگی کتکم میزد و معتاد هم بود

لطفا یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕