2777
2789
عنوان

شما باشید گوشوارتون رو میفروشید باهاش دندوناتون رو کامپوزیت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا از دندون هات مراقبت نکردی بعد از کامپوزیت که رنگ نگیره تو این شرایط مگه آیه نازل شده اینکار بکنی 

اشتباه هست

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اگه میبینی خیلی تو حال وروحیت تاثیر داره چرا که نه

پس اندازته،حتما که نباید خرج دوا درمون بشه،بزن بر بدن حالشو ببر🙂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

ببین با کدومش لذت میبری همونو انجام بده...اگ طلاتو بفروشی غصه بخوری ک نفروش ولی من خودم شخصا قبلا طلا فروختم لباس خریدم چون اون زمان لباس بیشتر بهم روحیه میداد تا اون انگشتر پشیمون هم نشدم هیچوقت 

چرا از دندون هات مراقبت نکردی بعد از کامپوزیت که رنگ نگیره تو این شرایط مگه آیه نازل شده اینکار بکنی ...

من هرکاری ام بکنم رنگ میگیره   حتی خمیردندان مخصوصش خریدم    خب دیگه چطور میشه مراقبت کرد ؟

ی جفت گوشواره که این حرفارو نداره بفروش 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫