2777
2789
عنوان

خدا چ خوب جواب آدما رو میده🙃

656 بازدید | 37 پست

چند وقت پیش تو ی گروهی بودم 

متاسفانه پدر من ساده وضع و پیر هستن ی روز یکی از ادمای مغرور و پولدار شهرمون اومد جلو همه ب بابام توهین کرد! یجور توهینی ک فقط زار زدم کل پتو و بالشتم خیس شده بود از اشکام! فقط سپردمش ب خدا🙂

امروز بعد دوسال شنیدم ی روز ک طبق معمول داشته گنده گوزی میکرده و فش ناموسی میداده ی چند نفر همچین زدنش با قمه ک رفته کما!

دروغ چرا دلم خنک شد🙂

عزیزم🥲☹️

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه پدرت شارژ نمیریخته بعد زنگ بزنه بگه اشتباه ریختم ببینه پولو پس میده یا نه که گوه خوریه بقیه رو ثابت کنه ؟؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

متوجه نشدم منظورتو

خدا رو شکر متوجه نشدی پس برات پیش نیومده مثل اینکه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بله عزیزم چوب خدا صدا نداره😄

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍