2777
2789

من با نامزدم به مشکل خوردم امروز اومدم سالن نامزذم اومد جلوی در و گفت که ب من بگن برم بیرون کارم داره

اون احمقی هم که بایذ ب من میگفت رفت به مدیر گفت که یه پسر اومده منو ببینه

مدیر هم میره جلوی در و میگه من باید با خونواذش تماس بگیرم نامزدم هم شاکی میشه میره بعد اینا زنگ زدن ب خونوادم که یه پسر اومده دخترتون ببینه

با 20 سال سن😐

بعد من داشتم میرفتم دیدم داره به مراقب میگه خوشحالم که بچه هام اینجوری نیستن... 

حالم ازش بهم میخوره حیف کارم پیشش لنگه وکرنه عقده دارم قهوه ایش کنم

اصلا ب اون چه ربطی داشت کی اومده منو ببینه عوضی... 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم زمونه بدشده حق بده بهشون کارنامزدتم بد بوده چرا گذاشته رفته مگه خلاف شرع کرده بود 

بعدم نامزدت چرا باید بیاد مدرسه بگو هیچوقت نیا خوب نیس بچه های دیگرو تخریک به ازدواج میکنید اینطوری هنوز زوده 

دیدم که میگم تانامزد یکی میومد مدرسه دخترا صف میکشیدن طرفو ببینن کیه چیه چطوره 

بیشترشون سراین مسعله زود شوهر کردن که پز نامزدشونو بدن 

اگه محصلی ...مدیر و معاون وظیفه شونو انجام دادن

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم عجل لولیک الفرج《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن》

مدیر هم مسئولیت داره نمیشه که هر کی دلش خواست بیاد در مدرسه بگه با فلانی کار دارم،،،،مامان من رفته بود مدرسه دخترم که دخترمو ببینه مدیر و معاون اینقدر سوال پیچش کرده بودن بعد هم مادرمو تو دفتر نگه داشته بودن دخترمو برده بودن اونجا ،،،، 

بچه‌ها چرا همتون می‌گید مدرسه؟ مگه منظورش آرایشگاه نیست؟ سالن زیبایی؟😐😂

چون گفت مدیر دیگه دقت نکردن منظورش مدیر محل کارشه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40