2777
2789
عنوان

مادر شدن خیلی سخته

351 بازدید | 39 پست

بارداری و زایمان، بعد زایمان با اون وضع تازه یه نوزادم تروخشک کنی، احساس میکنم خیلی دل و جرئت میخواد

من اصلا یه خانم میبینم ماه آخره خودمو میزارم جاش میخوام از ترس سکته کنم

واقعا بهشت زیرپاتونه مادرا🌷💖

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه کاره دلی هسته دیگه

یعنی منم درآینده باید مادر بشم🥲

تصورشم واسم سخته

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

خیلی خیلی سخته علل خصوص وقتی مریض میشن از دیشب تا الان شاید دو ساعت تونستم بخوابم الانم یکم تب داره دل تو دلم نیس ک بتونم بخوابم😢😢😢

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

خیلی خیلی سخته علل خصوص وقتی مریض میشن از دیشب تا الان شاید دو ساعت تونستم بخوابم الانم یکم تب داره ...

آخی خدا شفاش بده کوچولوت رو❤

مادرشدن بنظرمن سختترین ودرعین حال شیرینترین کاردنیاس که به طرزعجیبی باهم امیخته شده.مسولیتی که هیجوقت تم‌م نمیشه فقط ازحالتی به حالت دیگه درمیاد وبزرگترمیشه.نگرانی که تابعدمرگ هم همراه ادم هست.

یعنی منم درآینده باید مادر بشم🥲تصورشم واسم سخته

ببین

بحث زیست شناسی که من حوصله ندارم بیارم وسط

ولی خب دلت میخواد که بیاری

هر کی لایکم کنه ایشالا پنج قلو حامله شه.... پنج تا پسر سیبیل کلفت اسماشونم باشه گرگعلی ناصر یعقوب ابراهیم غلام رضا همیشه واست قیافه بگیرین🤍

من فقط سه ماه باردار بودم 

هر روز و هرشب دعا میکردم قلبش تشکیل نشه..و ختم بارداریم اعلام شه

نابود شدم تا سقط شد

از الانم استرس دارم ک بالاخره باید بچه بیارم

هیشکی نمیفهمه چی میگم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
بزرگ که بشه دلت واسه نوزادی اش تنگ میشهدلم میخواست الان یه نوزاد داشتم

چون ادم یادش میره دلش تنگ میشه وگرنه تو لحظه که هستی خیلی سخته و مسئولیت داری

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

آخی خدا شفاش بده کوچولوت رو❤

ممنونم❤️🙏🏻❤️