2777
2789
عنوان

دلیل این کاراش چیه

347 بازدید | 11 پست

از دیشب. انقدر فکر کردم و گریه کردم سرم درد میکنه شوهرم یه دقیقه نگا نکرد چ مرگمه حتی نپرسید چرا گریه میکنی هیچ ریکشنی نشون داد 

الان داشت میرفت سرکار بغلم کرد و گفت بدون دوستت دارم و رفت 

خیانت میکنه 

بی اهمیتی میکنه 

بهم میگه کاری بهم نداشته باش 

باهام حرف نزن 

پول نخواه و.... نزدیکم نشو و...... این ج جور دوست داشتنی هست ؟؟؟

جدی فازش چیه ؟؟؟من فقط خدمتکار بی حقوق خونشم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من معتقدم زنهاتایه جای صبوری میکنن سنگ زیرین اسیاب میشن کوتاه میان برای زندگیشون میجنگن ولی وقتی میبینن بجای دستت دردنکنه میگن میخاستی نکنی صبورشون تموم میشه اروم ازاون گوشه موشه هامیرن طوری میرن ک انگارازاول نبودن 

باید ی جوری خدمتکارش رو نگه داره

مطمعنن من برای ک.صشعراش اینجا نموندم مگه بچه پنچ سالم

بخاطر شرایطم مجبورم 

کار خونه هم انجام ندم هیچ غلطی نمیتونه بکنه ولی خب نظافت و تمیزی جزی از شخصیت خودمه

کم‌محلی کردن بتو بخاطر عذاب وجدانشه و اینکه کاری هم نمتونه دربرابر نفسش کنه .

اینکه نیومده دلداریت بده هم یا زیاد گریه کردی جلوش عادی شده براش حوصله ناز کشیدن نداره و یا اینکه خودشم حرفی نداره بزنه غرورش نمیزاره بگه غلط کردم و میدونه شخصیت خائنی پیدا کرده و خودشم نمیتونه نجات بده بنابراین با لذت جنسی و خیانت جنسی خودش بیشتر  تخلیه میکنه

اونی که امضام میخونی دعا کن اخر عاقبت خودم و خونوادم به خیر باشه خیلی ممنون 

بخاطر بچه پنج ساله داری خودتو نابود میکنی میتونی هم بچتو داشته باشی هم از شر ی آدم دروغگو خلاص شی 

خودت چی فکر میکنی وقتی کسی ناراحتیت براش مهم نیست واقعا دوست داره؟ی آدم خیانتکار اصلا احساس درستی نداره حتی با اونی که باهاش دوسته/: دوست داشتن عملیه که مخصوص انسان هاست نه ...🤢🤮جوابتم اینه واسه اینکه بمونی و غذاش آماده باشه نخوادم مهریه بده حتی کسایی هستن خیانت میکنن ولی دیگه انقد روی ترکیده ندارن بگن طرفم نیا حرف نزن😐😐حتی برات ارزش قاعل نیست از پولاش خرجت کنه چجور دوسداشتنه که دلش نمیخواد ی دست لباس بپوشی همرو خرج زنای دیگه کنه ؟؟ فکر میکنی با این وضع  بتونی تا چند سال دووم بیاری ؟با اضافه وزنت با افسردگیت با بی پولیت از خدا برات روزای خوب و آرامش و آدم درست میخوام میخوام که بتونی زندگی کنی زندگی نه چیزی که برای خودت ساختی