2777
2789
عنوان

تو متاهلی تنها بودن بدترین درده

767 بازدید | 18 پست

از دیشبه دارم فکر میکنم دارم خود خوری میکنم که  چرا جدیدا افکارم خیلی ازارم میدن 

مثلا چرا مگه من چی کم دارم که بهم خیانت میکنه 

یا چرا اصلا منو گرفت اون خودش منو انتخاب کرد خودش جلو همه واستاد الان چرا دوستم نداره مگه من چیکار کردم مگه چی کم داره 

یا چی کم داشتم 

اگه میخواست باهام حرف نزنه 

کاری به کارم نداشته باشه 

کاری به کارش نداشته باشم 

حرف نزنیم محبت نکنیم باهم نباشم مسافرت نبره خرجی بهم نده طلا نخره هیچ گونه محبتی بهم نکنه حتی کنارمم نشینه 

برای همه وقت داشته باشه اما برای من نه 

چرا باهام ازدواج کرد ؟؟؟ الان چرا طلاقم نمیده ؟؟چرا تمومش نمیکنه 

چرا منو اورد خونش 

چرا شانس زندگیه نرمال و خوب رو ازم گرفته 

خب وقتی منو نمیخوایی طلاقم بده چرا اذیت میکنی رک تو صورتم نگاه کن بگو دوستم نداری چرا بازیم میدی 

گلوم میسوزه از بغضی که از دیشبه نگه داشتم

من چرا باید انقدر تنها باشم چرا باید محبت نبینم اگه از محرم و شوهرم محبت نبینم برم به کیی گدایش رو کنم 

چند ساله ازدواج کردید؟ سنتی یا مدرن؟

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حکایت خیلی هاست

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
۱۲ سال سنتی من خیلی بچه بودم ولی اون خودش منو انتخاب کرد حتی حرف مادر پدرش هم گوش نداد یکسال دنبالم ...

اگه انقدر تحت فشار و اذیتی برو دادخواست طلاق بده جونتو نجات بده 

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
حتما مثل شوهرمن ازمهریه می‌ترسه .بهش بگو مقداری از مهریه ام می‌بخشم بیاتوافقی جداشیم

بهش گفتم مهریه نمیخوام بچه هاهم اگه میخوایی بردار نمیخوایی پیش من باشن فقط تکلیفت رو مشخص کن 

همش میگه یه غلطی کردیم باید تا اخرش بریم 

من نمیخوام تا اخرش برم  من حمایت خانوادم رو ندارم اما اگه در خواست طلاق از سمت اون باشه جریان فرق میکنه

اگه انقدر تحت فشار و اذیتی برو دادخواست طلاق بده جونتو نجات بده

نمیتونم خانوادم پشتم نیستن همش میخوان منت بزارن اذیت کنن حتی اگه درخواست طلاق از سمت من باشه منو خونشون راه نمیدن 

اما درخواست طلاق از شوهرم باشه تا حدودی حمایت میکنن

نمیتونم خانوادم پشتم نیستن همش میخوان منت بزارن اذیت کنن حتی اگه درخواست طلاق از سمت من باشه منو خون ...

اگه پشتوانه نداری سازش کنید عزیزم ب هر حال شما ۱۲ سال باهم زندگی کردید الکی ک نیست 

اگه پشتوانه نداری سازش کنید عزیزم ب هر حال شما ۱۲ سال باهم زندگی کردید الکی ک نیست

عذابه 

تنهام بی کسم خیلی خیلی بی کس الکی اسم شوهر رومه من سنی ندارم تازه سی سالم شده چرا باید تا اخر عمر باکسی باشم که منو نمیخواد ؟؟؟

چن سال دیگ حتی مریضم بشم دکتر نبرتم 

کار و بارش چطوره ؟ خرجی میده بهت ؟ اگه آره بنظرم بشین زندگیت بکن و کو ن لقش میخواستم بهت بگم که طلاق بگیر تا اونجایی که دیدم بچه داری سعی کن از ش مدرک گیر بیاری از خیانتش بعد بکشش دادگاه بگو فقط طلاقم و میخام از ترس ابرو و ... مطمعن باش طلاقت میده 

چند تا بچه دارید

دلیلی داره همسرت سرد رفتار می کنه یا از اول اینجوری بوده و اخلاقشه؟ 

قهری دلخوری چیزی پیش نیومده؟ 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
عذابه تنهام بی کسم خیلی خیلی بی کس الکی اسم شوهر رومه من سنی ندارم تازه سی سالم شده چرا باید تا اخر ...

پس سعی کن ب درامد برسی ک خودت خودتو نجات بدی

کار و بارش چطوره ؟ خرجی میده بهت ؟ اگه آره بنظرم بشین زندگیت بکن و کو ن لقش میخواستم بهت بگم که طلاق ...

در اومدش عالیه وضعش خیلی خوبه اما ن برای من

برای من خرج نمیکنه

منو مث زندونی ها کرده خیلی سخت پول میده بهم

بچه هام بزرگن ۱۶ساله و ۱۳ ساله

مدرک نمیخواد یه پرینت حساب از سیم کارت و حساب بزنن کاملا میاد بالا کثافت کاری هاش

چند تا بچه داریددلیلی داره همسرت سرد رفتار می کنه یا از اول اینجوری بوده و اخلاقشه؟ قهری دلخوری چیزی ...

دوتا 

قبلا خیلی خوب بود ازش خیانت اینا میدیدم ولی اخلاقش خوب بود حداقل ی کوچولو اهمیت میداد رفته رفته خیانتا زیاد شد و اختلافات و بحث ما بیشتر منم سرد شدم نسبت بهش بی تفاوت دیگه مهم نبود من کاری بهش نداشتم اونم کاری بهم نداشت  تا امشب 

امشب دلم بحال خودم سوخت فکر خیال امانم رو برید تا کی اینجوری باید باشم ؟؟ اصلا من چرا اینجوری زندگی میکنم ؟؟؟

من همیشه جوان نیستم شاید تا اخر عمرم اینجوری بود من فقط تباه میشم من نیاز به هم دل و همراه دارم وگرنه مجردی که بهتره