2777
2789

تا حالا از مشکلاتم اینجا نگفته بودم ولی این یکی خیلی تو دلم سنگینی میکنه

همسر من بهترین همسر دنیاس هر چی از آقاییش بگم کم گفتم هر دو ازدواج دوممونه 

سال ها چشم انتظار بچه بودیم که نشد مشکل از شوهرم بود با اسپرم اهدایی باردار شدم دخترمو بعد چند ماه که به دنیا اومد دیدم باردارم خودشم بدون اینکه قرصی چیزی مصرف کنیم خدا معجزه کرده بود

بچه دومم پسر شد از وقتی به دنیا اومد مشکل تنفسی داشت چند روز بیمارسنان بستری شدیم الان بچم ۵ ماهشه تو اعتصاب شیره شیر نمیخوره چند بار دکتر بردم علت هم نمیگن بهم میگن وزنش خوب پیش رفته علتشم اینه تو خواب بهش شیر میدم بخاطر اون وزنش رفته بالا

دیشب خونه دایی همسرم دعوت بودیم ادامه رو پایین تایپ میکنم

چقدر دلش سیاهه

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗😭یعنی میشه منم همین روزا تیکر بارداری بذارم؟خدااایاااا😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب خونه دایی همسرم دعوت بودیم 

خیلی شلوغ بود خونه ۵ ساعت بود بچم نتونسته بود بخوابه بخاطر سرو صدا چون گرسنش هم بود گریه میکرد ولی چون تو بیداری نمیتونست شیر بخوره با سرنگ بهش شیر میدادم اروم میشد

مادرشوهرم یهو وسط جمع رو به همه گفت بچه ای که با قرص و دوا به وجود میاد همین میشه حتما کشیده به بابای خودش وگرنه تو که ساکتی پسرمم ساکته 

گفتم این چه حرفیه مامان گفت منظورم اینه بچه ای که با قرص و دوا به وجود میاد و بذارن تو شکم مادر همین میشه من دیگه جوابشو ندادم  ولی دلم به شدت شکسته

دیشب خونه دایی همسرم دعوت بودیم خیلی شلوغ بود خونه ۵ ساعت بود بچم نتونسته بود بخوابه بخاطر سرو صدا چ ...

چرا جوابشو ندادی؟ چقد بیشعوره

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..