2777
2789
عنوان

اولین اصلاح و جوش

234 بازدید | 33 پست

من برای اولین بار میخام با تیغ ابرو اصلاح کنم بعد انگار ۱۱ بهمن عروسی داریم الان میخام بزنم که اگه جوش زدم تا اون موقع درمان شه اما خیلیی میترسم موهای صورتمم جوریکه که خیلی ضایساگه کرم‌پودر بشینه سیاه میزنه بیرون بعد بنظرتون‌چیکار کنم چون هم سن و سالام نمیبینم جوش بزنن تو مدرسه

ولی موندم همون شب عروسی بزنم یا الان بزنم اونجام دوباره بزنم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با تیغ صورت جوش نمیزنه

جدی؟خیلی میترسم میشه بهم بگید بعدش چیا بزنم‌معجزه میکنه؟

میخوام ضد جوش سینره بخرم خیلی تعریف شنیدم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

الانم بزن

میخوام سه شنبه برم بخرم تیغ ابرو

بعد میخوام بدونم بعد حموم بزنم یا قبلش میخام با بخور بزنم

جدی؟خیلی میترسم میشه بهم بگید بعدش چیا بزنم‌معجزه میکنه؟میخوام ضد جوش سینره بخرم خیلی تعریف شنیدم

من برای اولین بار که صورتمو اصلاح کردم آرایشگر میگفت شاید جوش بزنی کل صورتمو با تیغ اصلاح کرد به نظرم کلا تیغ آدم جوش نمیزنه 

از وقتی برآورده نشدی دیگر آرزویی نکردم💔

من برای اولین بار که صورتمو اصلاح کردم آرایشگر میگفت شاید جوش بزنی کل صورتمو با تیغ اصلاح کرد به نظر ...

خدا کنه همینطوری باشه اخه عروسیم هست عین چی میترسم😂

میخوام سه شنبه برم بخرم تیغ ابروبعد میخوام بدونم بعد حموم بزنم یا قبلش میخام با بخور بزنم

سیب زمینی رنده کن آبش به صورتت بزن خوبه خواهرم که صورتش جوش میزنه بعده اصلاح همین کار میکنه

از وقتی برآورده نشدی دیگر آرزویی نکردم💔

سیب زمینی رنده کن آبش به صورتت بزن خوبه خواهرم که صورتش جوش میزنه بعده اصلاح همین کار میکنه

آ خیلی ممنونم

میخوام سه شنبه برم بخرم تیغ ابروبعد میخوام بدونم بعد حموم بزنم یا قبلش میخام با بخور بزنم

قبل حموم بزن

من ی کرم موبر دارم ک کنارش ی کرم کامل کننده یا ترمیم کننده هم داره ک اگه پوستت قرمز یا چیزی شد اونو بزنی 

خودم تاحالا تیغ استفاده نکردم با پودر میزنم تاحالا جوش نزدم ولی اکه بزارم زیاد بمونه پدر پوستم در میاد

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖