2777
2789

من هنوز فصل پنجم این کتاب م 

بعد چون نشخوار ذهنی دارم صوتی شو همزمان با خود کناب گوش میدم تا حضورم بیشتر باشه 

بعد تو این پنج فصل گفته که علت اینکه ما از رفتار بقیه ناراحت میشیم یا بقیه می تونند ما رو اذیت کنند اینه که اون صفت که از دیگران بدمون میاد مولا بی محلی 

تو خود ما هم هست و ما نپذیرفتیم 

همین باعث میشه از رفتار دیگران اذیت بشیم و یا خشم و نفرت 

من الان دارم تمرین انجام میدم 

امروز جایی دعوت بودم مراسم بود 

بعد باور نمی کنید اون بی محلی اون نفرت خواهرشوهر به خودمو پذیرفته بودم که منم اون نفرت و بی محلی رو دارم 

واسه همون دیگه اذیتم نکرد 

هر چند به من مه می رسید می رفت حرف نمیزد یا از من دور می نشست حتی دخترم نوشابه ریخت زمین این مادرشوهرم به خواهرشوهرم دستمال داد بده به من اونم پرت کرد کنار ما 

اینا رو گفتم که بدتر ازرقبل بود حتی 

ولی من نه تنها ناراحت نشدم با بقیه ارتباط برقرار کردم گفتم خندیدم 

باورتون میشه تو کتاب چفته بود اگه ما اون قسمت که از بقیه اشیب می بینیم تو خودمون درک کنیم و بپذیریم بقیه هم دیگه نمی تونند اسیب بزنند به ما و ما رو تجربه می کنند 

واقعاا؟؟ ممنونم منم خیلببییی اذیتم انگار من تاپیک زدم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعاا؟؟ ممنونم منم خیلببییی اذیتم انگار من تاپیک زدم

اره 

منم دیوانه میشدم الان انگار نتونست اذیت کنه منو چون قبول کردم منم بی محلی اون نفرت و گاهی دارم و پذیرفتم در اغوش کشیدم