2777
2789

هی نگید خیانت دلیل ندارد توضیح نداده .

من آنقدر خودمو سفت گرفتم آنقدر به خودم فشار میارم که سمت خیانت نرم .ولی وقتی میبینم شوهر خودم دل می‌شکنه .محبت نداره .

وقتی میگه من مامانم اولویت زندگیمه وقتی میبینم هیچ محبتی سمت من نیست .

یه دفعه ای دلم میخواد یکی باشه فقط باهام حرف بزنه محبت کنه .

آنقدر سخته خیانت تو این شرایط .

نگید طلاق چون امکانش نیست .

الآنم نیایم منو بزنید من غلط اضافی نمیکنم فقط دلم میخواست یکی بود محبت کنه بهم .ولی بعضی از ما زنای متاهل محکوم هستیم به تنهایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیییییقا موافقم با حرفای استارتر تا یه زن تو این موقعیت قرار نگیره نمیفهمه ، بی مهری بی محبتی ووو ناخواسته آدمو میکشه سمت یکی که پای حرفاش بشینه و بهش محبت کنه حتی به دروغ و تظاهر 

خب اینکه بله طرفی که خیانت میکنه ی سری دلیل تراشی میکنه برا توجیه این کارش ولی در اصل همه چیز به ذات آدم و اینکه خوددار باشه برمیگرده چون بعضی آدما با اینکه مجردم هستن ترجیح میدن تنها باشند و طلب محبت از هر کسی نکنند 

سعی کنید مشکلتونو با مشاوره و مدارا حل کنید

مادر همسرتون رقیب شما نیست مثل مادر خودتون بدونیدش نصف مشکلات حل میشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...