2777
2789
عنوان

وکیل داریم اینجا یه سوال دارم

100 بازدید | 14 پست

سلام شب بخیر اگر وکیل داریم لطفا پیام بذارید من یک سوال دارم ممنونم

در حسرت "دخترم" گفتنِ مادر/ به دعای مادر خیلی احتیاج دارم لطفا به مادرهای محترمتون بگید منم دعا کنن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارع بپزس

ممنونم عزیزم

روی حکم اعسار اعتراض زده شده و رفته تجدیدنظر اما اعتراض تایید نشده حالا شاکی میتونه درجا جلب طرف رو بگیره یا باز مجدد باید بره اجراییه و اون ده روز مهلت و اینا؟

در حسرت "دخترم" گفتنِ مادر/ به دعای مادر خیلی احتیاج دارم لطفا به مادرهای محترمتون بگید منم دعا کنن💔

ممنونم عزیزمروی حکم اعسار اعتراض زده شده و رفته تجدیدنظر اما اعتراض تایید نشده حالا شاکی میتونه درجا ...

تجدید نظر هم با اعسار موافقت کرده یعنی؟ 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
تجدید نظر هم با اعسار موافقت کرده یعنی؟

اعسار که تایید شده طرف اعتراض زده که مبلغ قسط و پیش پرداخت کم بشه که تایید نشده و رای نهایی اومده میخوام بدونم الان منه شاکی میتونم درجا جلب بگیرم یا باز باید برم اجراییه و اون ده روز مهلت و اینا

اعسار که تایید شده طرف اعتراض زده که مبلغ قسط و پیش پرداخت کم بشه که تایید نشده و رای نهایی اومده می ...

اعسار تایید بشه دیگه جلب نمیکنن که

قسط بندی میشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اعسار تایید بشه دیگه جلب نمیکنن کهقسط بندی میشه

عزیزم اخه مبلغی پرداخت نشده حتی پیش پرداخت