بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روی حکم اعسار اعتراض زده شده و رفته تجدیدنظر اما اعتراض تایید نشده حالا شاکی میتونه درجا جلب طرف رو بگیره یا باز مجدد باید بره اجراییه و اون ده روز مهلت و اینا؟
در حسرت "دخترم" گفتنِ مادر/ به دعای مادر خیلی احتیاج دارم لطفا به مادرهای محترمتون بگید منم دعا کنن💔
ممنونم عزیزمروی حکم اعسار اعتراض زده شده و رفته تجدیدنظر اما اعتراض تایید نشده حالا شاکی میتونه درجا ...
تجدید نظر هم با اعسار موافقت کرده یعنی؟
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اعسار که تایید شده طرف اعتراض زده که مبلغ قسط و پیش پرداخت کم بشه که تایید نشده و رای نهایی اومده میخوام بدونم الان منه شاکی میتونم درجا جلب بگیرم یا باز باید برم اجراییه و اون ده روز مهلت و اینا
در حسرت "دخترم" گفتنِ مادر/ به دعای مادر خیلی احتیاج دارم لطفا به مادرهای محترمتون بگید منم دعا کنن💔
اعسار که تایید شده طرف اعتراض زده که مبلغ قسط و پیش پرداخت کم بشه که تایید نشده و رای نهایی اومده می ...
اعسار تایید بشه دیگه جلب نمیکنن که
قسط بندی میشه
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊