2777
2789
عنوان

سه ساله باهاشم اما امشب که تولدمه هیچ کادویی برام نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 76 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظرم بت حسادت می‌کنه و میخواد از راهی که تووش قرار گرفتی دورت کنه ، دور شو ازش و به کار و زندگیت برس و خودتو اسیر پسر غریبه ی مردم نکن . قدر جایگاهت رو بدون و به پیشرفت فکر کن و تلاش . اون آدمی که باش در آرامش قرار میگیری خود به خود سر راهت میاد نگران نباش 

عزیزم من خیلی کادویی نیستم ولی دیگه کادو تولد و تبریک تولد از واجباته مخصوصا تو دوستی دیدی هرکس میخواد خودش نشون بده ((بعدا میگه تو من اونموقعم دیدی من خوشم نمیا  اهلش نیسم)) مطمئن باش هم بیخیاله هم خسیسه هم براش انچنان ارزشی نداری

و اینکه بهت احترام نمیذاره هم مسئله فوق العاده وحشتناکی هست احترام از دوس داشتن و خرج کردن هم خیییلی مهمتره قیدش بزن تا اون بره ادم خودش پیدا کنه توام ادم خودت

اشپزی هم وظیفت نیس 

داره ازت سو استفاده می کنه به عنوان یه آدم دم دستی که نیازاشو برطرف می کنی حالا یا جنسی یا از لحاظای دیگه به قول معروف بی از هیچی هستی براش ،ازش جداشو لحظه ای صبر نکن،خانم شما شاغلی تحصیل کرده ای بهترین موقعیت های ازدواجوداری ،اصلا ازدواج به درک ،تا اخر عمر مجرد باشی بهتر از بودن با همچین آدمی،مرد باید برای زن ارزش قائل بشه،برای رابطه های بعدیت میگم مردا از زنای مغرور خوششون میاد نه آویزون ،به خودت بها بده ،دم دستی نباش بزار بقیه برات هزینه کنن وقت بزارن پول خرج کنن دنبالت بدوین برابه دست آوردنت عطش داشته باشن نه این که بهت توهین کنن وبه چشم کلفت نگات کنن ایشون باید ببرت رستوران برات کادوی تولد بگیره در حد توانش اینجوری قدرتو بیشتر می دونن