2777
2789
عنوان

اونایی که میگرن دارن میشه بیاید

240 بازدید | 29 پست

من همسرم ده دوازده ساله سردرد داره هفته ای سه بار رو داره دکتر رفته گفته میگرنه البته قلیون هم میکشه.....خیلی میترسم توموری چیزی باشه....همش هم یه طرفه اس سردردش ...

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ویژگی بارز میگیرن یعنی علائم معروفش همینه که یطرف سر درد میکنه همیشه من خودمم دارم طرف راستم همیشه د ...

میگدن دارید هفته ای چند بار 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

قلیون برای تشدید میگرن میشه 

اما ی نصیحت از من 

قرص جوشان منیزیوم روزی ۱ دونه بخوره عالیه 

خیلی خیلی خوبه 

امگاسه هم خوبه 

برای من خیلی تاثیر داره منی که ۶ ساله درگیرم و وقتی حمله میگرنی بهم میگه بیمارستانی میشم واقعا 

و قرص میگراکیم موقع حمله های میگرنی عالیه 

البته نیم ساعت رگ های پشت گردن درد میگیره بعدش دردش تموم میشه 

پیاز و شکلات و پنیر خیلی بده برای میگرن. خودم دارم چهارده ساله ینی حمله میگیره چشمام کور میشه

پیازم هر وعده میخوره زیاد

قلیون =عود کردن‌میگرن و‌ گرفتن‌ میگرن مزمن 

ی مدت بزاره کنار

هرکسی تو میگرن ب ی چی حساسه یکی‌ هندوانه یکی‌دود یکی‌عطر منم بادمجون میخورم میرم اون دنیا و‌برمیگردم🫠

برا اطمینان ی ام ار ای یا سی تی اسکن بده 

.....

قلیون برای تشدید میگرن میشه اما ی نصیحت از من قرص جوشان منیزیوم روزی ۱ دونه بخوره عالیه خیلی خیلی خو ...

اره میگراکیم میخوره صد.....پس قرص جوشان موثره