2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم تازه زایمان کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 112 پست
بالاخره یه ادم خوب دیدیم.. افرین بهت که دعوا نداری.. اگه تو یه ساختمونبد براش یکم سوپ قامیچیزی ببر ج ...

خوبی از خودتونه عزیزم 😊

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

بالاخره یه ادم خوب دیدیم.. افرین بهت که دعوا نداری.. اگه تو یه ساختمونبد براش یکم سوپ قامیچیزی ببر ج ...

تا چند روز بعد از سزارین نمیشه درست غذا بخوره؟ 

من فکر میکردم سزارین خیلی راحته ولی انگار سخت تره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی تو که میخوای پلاک زیر ی گرم بخری الان باید دنیایی اجرت و مالیاتم بدی... ی شمش بخر لاقل اگه خواستن بفروشن ضرر نکنن یا سکه پارسیان... ی جعبه شیرینی با موز هم خوبه لباس نخر اون الان خودش برای سیسمونی دنیایی لباس خریده

فردا براش کاچی درست کن اگر بلدی هدیه هم همون طلا بهتره لباس قطعا خودشون به اندازه خریدن

درست میگید نظر خودمم همینه 

کاچی الان مادرشوهرم درست کرده بود 

از بیمارستان اومد اگر خانوادگی بیمارنیستید انتظار دارند که برید،کادو هم برحسب لیاقت وکارایی که در قب ...

همون روزی که میاد ؟ 

یک پلاک زیر یک گرم مجبورم بگیرم اوضاع مالی بیشتر از این اجازه نمیده 

طلا هم که گرون شد باز 

من و خواهر شوهرم با هم خیلی خوبیم اولین رازش اینه که خانواده خوبی هستن و مادر خوبی دارهبعد بهم احترا ...

ماهم همینطور 

هرچند خیلی صمیمی نیستیم ولی احترام میذاریم 

همینو بگو😂 حالا منم حامله شدم خواهرشوهرم اقدام کرد برای حاملگی متاسفانه سقط، کرد دیگه شد دشمنم... ن ...

اینا روان سالمی ندارن عزیزم اصلا محل بهش نده 

اسی تو که میخوای پلاک زیر ی گرم بخری الان باید دنیایی اجرت و مالیاتم بدی... ی شمش بخر لاقل اگه خواست ...

آره درست میگید از لباس خریدن پشیمون شدم کلا 

هرچند یک دست از قبل خریدم فقط همونو میدم 

آخه بودجمم کمه پارسیان پایین باید بزدارم

سکه پارسیان ؟ از چه نظر بهتره؟

فکر میکنم یه پلاک خیلی کوچیک میشه ولی سکه بیشتر تو چشم میاد

حالا برو طلافروشی بگو بسته به مقدار پولی که میخوای هزینه کنی هم سکه بزار جلوت هم پلاک به اون وزن مورد نظرت ببین هر کدوم بهتر بود بخر