2777
2789
عنوان

گرفتن حال همکار یا مسول زیر آب زن

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 28 پست
فدات بشم خدا کنه بشه چون سنمم داره میره بالا خیلی از ازمونا نمیخوان ۲۸ام

سنی هنوز نداری نگران نباش ولی در هر فرصتی که پیش رو داری استفاده کن . چون هر چه زودتر استخدام میشی تو جوونی خدمت کردن و کار کردن راحتتر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون با عصبانیت زد و خودشو تابلو کردمن گذاشتم یکسال گذشتب رییس گفتم و خیلی خواهش کردم ک ب روش نیاره ح ...

خوبه که ...نگران نباش بعدشم من یکبار دقیقا مجبور شدم همین کار رو بکنم اون طرفمم اومد مثلا بگه فهمیدم تو گفتی گفتم فلانی جون هر کی زیر لب منو چند سال قبل زد همون احتمالا اومده سراغ تو هم ...خلاصه خیلی آتیش گرفت ..

خوبه که ...نگران نباش بعدشم من یکبار دقیقا مجبور شدم همین کار رو بکنم اون طرفمم اومد مثلا بگه فهمیدم ...

طرف من منو تهدید کرد ک اگه بری زیرابمو بزنی در سطح شهر ابروتو میبرم

حتی چند نفر اومدن بهم گفتم این خانم پشت سرت حرفای بدی میزنه

منم همشو ب رییس گفتم

گفت باید رو ب روتون کنم

قبول نکردم و خیلی اصرار کردم دختره نفهمه

گفت بزار فک کنم ببینم چیکار باید بکنم

بنظرت ب رو دختره میاره؟؟

😘Thanks GOD 

....

حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

زیاد جدیش نگیر. برای هر آدم به اندازه ای که لازمه ارزش قائل شو. تا جایی که خطر برات نداره کارایی که بهت میسپره رو اونجوری که میگه انجام بده و اعصابت رو داغون نکن. یه حریمی برا خودت قائل شو که جرات نکنه بگه بالای چشمت ابرو . یه مدت اگه ایراد گیره بگو باشه  . فکر کن مرده شوری هرجور میگه بشورر. نمیتونی بندازین بیرون مجبوری باهاش بسازی. زمانه با تو نسازد نو با زمانه بساز. 

زیاد جدیش نگیر. برای هر آدم به اندازه ای که لازمه ارزش قائل شو. تا جایی که خطر برات نداره کارایی که ...

اینم یه راهکار ...ولی راستش غرورم اجازه نمیده البته حرف شما درسته ها ولی دلم میخاد جرش بدم دلم خنک شه ...صبرم در مورد این ادم رو به اتمام

اینم یه راهکار ...ولی راستش غرورم اجازه نمیده البته حرف شما درسته ها ولی دلم میخاد جرش بدم دلم خنک ش ...

حیف از اعصابت. فکر کن داری باهاش بازی میکنی اینطوری راحت تر میشه. انگار کن مربی مهد کودکی.

حیف از اعصابت. فکر کن داری باهاش بازی میکنی اینطوری راحت تر میشه. انگار کن مربی مهد کودکی.

من اگه مربی اون بودم روزی سه بار میزدم تو دهنش تربیت شه بس یارو دیونه اس

من اگه مربی اون بودم روزی سه بار میزدم تو دهنش تربیت شه بس یارو دیونه اس

ههههههه. ببین منم کارمندم. اینجور آدما کم نیستن. الان بعد ۲۰ سال میدونم که بهتره کنار بیام. دیگه آدما رو مطابق میل من که نساختن. شعور هم که تزریقی نیست. کنار میام کمتر ضربه بخورم . اعصابم آرومتر باشه

ههههههه. ببین منم کارمندم. اینجور آدما کم نیستن. الان بعد ۲۰ سال میدونم که بهتره کنار بیام. دیگه آدم ...

اخه حرفی میزنه انگار من کارگر ساعتی اونم . اصن یه حرفی میزنه خلاف قانون . مصلن مرخصی ساعتی نمیدم و...یا امروز باید فلان کار رو هماهنگ میکردن تا ساعت تتون حساب شه چرندیات اصلا میگه .