2777
2789

من دختر خالم با رژیم انلاین از دکتر شهرمون حدود ۱۸ کیلو کم کرده صورتشم بد شکل نشده خودسم میگفت اصلا اذیت نشدم من الان شماره دکتره رو گرفتم منم میخوام از دکتر رژیم بگیرم ولی هزینش برام سنگینه اگه میان تا هم وزن من باهم رژیم بکیریم دوتایی استفاده کنیم که سنگینم نباشه برامون 

من 69 کیلوم با قد 170، میخوام ده کیلو کم کنم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چرا از دختر خاله ت نمیگیری..

به نظرم درست نیست..

رژیم هر کس ممکنه با دیگری فرق داشته باشه..

مثلا خیلی فرق داره رژیم کسی که ۹۰ کیلوعه با کسی که ۷۵ کیلوعه 

اینا رو متخصص تغذیه همه رو در نظر میگیره..

خب چرا از دختر خاله ت نمیگیری..به نظرم درست نیست..رژیم هر کس ممکنه با دیگری فرق داشته باشه..مثلا خیل ...

چون وزنش مثل من نیست عزیزم بخاطر همین گفتم با کسی که هم وزنمه  شریکی بگیرم که سنگین نباشه 

هزینه‌ی رژیمه چقدره؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

منم میخوام☹

البته اگه شوهرم بزاره همین الان گفت بریم فستفودی میگم نمیخوام من حاضری میخورم میگم واسه خودت بگیر میگه نه خودشم وقتی حاضری میخوره گشنش میشه دوباره باید فکری ب غذاش کنم خسته شدم بخدا