2777
2789
عنوان

دختر چهارسالم از صدای قران

512 بازدید | 33 پست

سلام خانما دختر چهارسالم صدای قران و ک میشنوه میگ مامان شبکه رو عوض کن ما اصلن انتن تلویزیون نداریم.تو ماهواره چنتا شبکه داخلی هس شبکه کودک قران یاد میده گاهی پخش میشه.پخش ک میشه دخترم سریع میگ مامان شبکه رو عوض کن این چی میگ مامان دلم میگیره کسی مرده مامان تو کارتون 

بچست دیگه دوست داره کارتون ببینه

سوگندبه‌نامت‌که‌توآرامِ‌‌جان‌منی‌خدای‌‌عزیزم♥️خداوند با تمام نیروهایش در درون من است🤍🌱.مهربونی خدا وقتی اثبات ميشه که خودش تنهاست ولی تنهات نمیزاره دورت بگردم خیلی دوست دارم🥲💖حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ .تو پشتت به قدرتی گرمه که هیچوقت شکست نمیخوره و نمیزاره شکست بخوری• خدای قشنگم سرنوشتمو انقدر زیبا بنویس که مادرم از ته‌دل بخنده♡(:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه رو بردی مراسم عزا؟؟

وطن من جایی است که خنده را گریه، آزادی را حصار،مرگ را به آرزو تبدیل کرده است،اگر خدا دیدم حتما به او‌خواهم گفت که  چطور در مازندگی میکنی، حال ما را‌نمی فهمی؟؟؟                 امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

خب چه صوتی؟ قرآن عزاداریا رو میذارن؟ یا کلا هر قرآنی حتی با صدای بچه اذیتش میکنه؟

برا بچهاس دیگ شبکه کارتون.میگم چ اسراریه قرانو عربی بخونیم نمیشه فارسی بچه یاد بگیره

ممکنه توی حالت بدی قبلا صوت قران رو شنیده باشه و الان حساس شده باشه 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️