2777
2789

من پارسال از وقتی عاشق یه اقا پسری شدم همزمان باهاش جن عاشق هم پیدا کردم که اذیتم میکرد توی خواب مخوصا خودش رو نشون میداد. اولش یه سری نشونه ها میدیدم مثل گم شدن وسایلم،لک شدن لباس ها و رختخوابم بدون دلیل

باور نمیکردم فکرمیکردم این مسائل خرافاته تا اینکه اینقدر اثراتش تو زندگیم نفوذ کرد و بدبخت شدم که دیگه فهمیدم همه این مسائل حقیقته 

رفتم دعانویس دعا داد.بعدش اوضاع خیلی بهتر شد. ولی الان یکساله ازش جدا شدم. نمیدونم چرا این اتفاقا افتاد. کسی هم از رابطه ما باخبر نبود اخه. هنوز یه علامت سوال بزرگ تو مغزمه🤦‍♀️💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا تا قبل اینکه عاشق اون طرف بشم چنین چیزی نبود؟

چون عاشق نشده بودی و بخوای وارد رابطه باکسی بشی

خیلی ها دارن ولی بعدا به مرور زمان خودشون نشون میدن

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

من شنیدم نمیدونم حقیقت داره یا نه 

شاید کیس احساسی اون پسر  طلسم کرده که هیچ دختری نتونه بهش نزدیک بشه  یعنی نه تنها شما بلکه هر دختری نزدیکش بشه جدایی داشته باشه

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....