2777
2789

میگه بری دانشگاه میکشمت هیچکس نمیتونه از پسش بر بیاد هیچکس 

شما باشین چه می‌کنید 

شما باشین حتی اگه بدونید خون ک خون بازی میشه چی میکنید

از خانواده هایی که پسر رو به دختر ترجیح بدن و بزارن براش تعیین تکلیف کنه متنفررررم

مقصرهمه این گونده گوزیا پدرومادرتن

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه آدم عاقل که ازش حرف شنوی داره میبرم باهاش حرف بزنه ،دایی و عموو یا حتی بزرگان محل 

شروع کردم به سالم زیستن و خوبی کردن،جهان تمام آدمهای خوبش را سرراهم قرارداد،شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی ترشدم، شروع کردم به نگاه مثبت داشتن به ماجراهای جهانم، و اتفاقات خوبتری افتاد، من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم،همه چیز از من آغاز می شد،همه چیز....

چرا میگه نمی‌زارم بری؟

شروع کردم به سالم زیستن و خوبی کردن،جهان تمام آدمهای خوبش را سرراهم قرارداد،شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی ترشدم، شروع کردم به نگاه مثبت داشتن به ماجراهای جهانم، و اتفاقات خوبتری افتاد، من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم،همه چیز از من آغاز می شد،همه چیز....