2777
2789
عنوان

چند درصد نچرالید😁👀هر آیتم پنج امتیاز

| مشاهده متن کامل بحث + 26962 بازدید | 1028 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقدر خوب .بعد چندتا نخ زدید .به کجاهای صورت .

هر طرف ۳ تا نخ ۲ ساله بن فیش 

از پایین صورت تا بالای گونه 

چشم و بینی و گونه رو لیفت میکنه 

لیفت شقیقه هم جداگانس که فعلا نمیخوام انجام بدم 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

۱۰۰ درصد نچرالل

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

کاش میشد پوست صورت وعمل کرد میرفتم پوستمو برمی‌داشتم جدید میزاشتم  پوستم داغونه پرجوش،ولک

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

ناخنم نکاشتم 

۱۰۰ درصد نچرال😂

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993                                                        ناشناسم                    من شک دارم به شادیای شما 🗣               اگ از کشمش تو غذا و شکر رو حلیم  خوشت میاد   ناموسا ریپ نزن اصلا نمیخوام باهات حرف بزنم مرسی