2777
2789

سلام دوستان عزیز من شش سال پیش بعد از زایمان خیلی دچار اضافه وزن شدم وقتی پسرم و از شیر گرفتم تصمیم گرفتم برم باشگاه و کالری شماری و ورزش هرچند وزنم دیر پایین میومد ولی خوب بود خلاصه که وزنم و قشنگ از نود رسوندم به ۶۵خیلی اعتماد به نفس گرفته بودم هرچی دوست داشتم میپوشیدم چندین عروسی پشت سر هم برگزار شد همه خیلی تعجب کرده بودن هم زیبا شده بودم هم خوش هیکل خلاصه نمیدونم چشمم زدن چیشد که پارسال با همسرم تصادف کردیم و متاسفانه تحرکم کم شده بود و شدم هفتاد کیلو رفتم دکتر و گفتم همچین چیزی هم شده تحرک ندارم وزنم بالا رفته طی چند ماه دکتر هم برام کپسول ونوستات نوشت و گفت مصرف کنم و گفت خیلی بی ضرر هست منم وقتی مصرف کردم دیدم وزنم پایین میاره جوگیر شدم غذام کم کم زیاد کردم تحرک هم خیلی کم بود ولی متاسفانه من به امید اینکه قرص مصرف میکنم وزنم پایین میاره دوباره وزنم بالا رفت و کم کم دیگه نتونستم رژیم بگیرم متاسفانه نمیتونم دیگه الان هم که بهتر شدم دیگه خیلی سختمه وزنم پایین بیاد اینو گفتم هواستون باشه هیچ وقت به امید قرص لاغری دوباره پرخوری نکنید من امیدم بستم به قرص لاغری و متاسفانه الان وضعیت بدی دارم وزنم نودوشش کیلو شده و این که همسرم هیچ وقت نمیگفت کم کنم به خاطر نفس زدن هام هنگام بالا پایین اومدن از پله و درد زانوهام بهم گوشزد کرد گفت خیلی وزنت زیاد شده مواظب باش کار دستت نده..منی که میگفتم فقط همسرم گیر بده من خودمو پنجاه کیلو میکنم نمیدونم چم شده که حالا اصلا انگیزه مو از دست دادم... توروخدا هیچ قرصی مصرف نکنید فقط توکل بر خدا کنید رژیم و ورزش کنید سالمتر از همه چیز هست منم انشاالله بتونم به خودم بیام واقعا خسته شدم از این وضعیت فعلی..

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
چرا حوصله ندارم همشو بخونم🫠🫠

هرطور دوست دارید عزیزم من گفتم قطره چکونی تعریف نکنم

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب دوباره برودکتر

برای چی برم دکتر عزیزم 

چقدر واقعا حرفت روم اثر گذاشت.مرسی

فدات ♥️ ولی متاسفانه این مدل پستها خریدار ندارن 

اها فکر کردم نوشتی بادکتر لاغرشدی

نه عزیزم به امید قرصی که مصرف کردم دوباره چاق شدم 

باشگاه نمیری؟!

متاسفانه نه انگار با خودم لج کردم واقعا خودم و درک نمیکنم خودمم از خودم در تعجبم 

اگه میتونستی بری باشگاه خوب بود

ورزش گروهی بهت انگیزه میاد و روحیت هم عوض میشد

بد کم کم دوباره دلت میخواست تغذیت را درست کنی و با روش اصولی کم میکردی

ب ای درد زانو و ایناهم ورزش خوبه

برو تو این کانال

انگیزشی ورزش هست

شاید کلیپاش بهت کمک کنه

· · · • • • • • ✦ • • • • • · · ·

https://eitaa.com/sadati_sport_gym

· · · • • • • • ✦ • • • • • · · ·

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

ن ونوستات نخور اصلا خوب نیست فقط چربی غذا دفع میشه کربوهیدارتش چی؟!

چی بگم والا نخوردم دیگه