2777
2789
عنوان

دوست دارم حامله شم اما همسرم

140 بازدید | 5 پست

خانوما سلام 🤗 

دوست دارم حامله شم و چندین بار اقدام کردم ولی باز منصرف شدم ، ی حس عجیبی دارم نمیدونم برای مامان شدن امادگی ندارم هنوز یا چی ، میترسم بعدش افسردگی بعد زایمان بگیرم ، تازه درسامم هست خودمم ۲۲ سالمه ، همسرم میگه اکیه برات پرستار میگیرم ولی یبار ازش نشنیدم بگه باشه منم کمکت میکنم توی نگهداریش ، البته خب کارش ازاده و خیلی با کارش سرش گرمه ولی خی میترسم نمیدونم چیکار کنم 

یکم از تجربیاتتون بگید 

راستی همسرم خودش عاشق بچه س خودمم همینم ولی خیلی میترسم اخه 🥲

❤🥰اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰❤

بچه مسئولیت داره خیلییی

دقیقااااا منم خیلی از این موضوع میترسم ترسم نه ها ولی خب اوم احساس مسئولیته هستش ، یخورده تنده اخلاق همسرم با من اکیه ولی میدونم صدای گریه بچه قراره خیلی عصبیش بکنه چون میریم بیرون  خرید یا کلا رفتنی بیرون ، صدای بچه بشنوه که داره گریه میکنه عصبی میشه  نمیدونم چیکار کنم بچه هم خیلی دوست داریم

❤🥰اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقااااا منم خیلی از این موضوع میترسم ترسم نه ها ولی خب اوم احساس مسئولیته هستش ، یخورده تنده اخلاق ...

بچه اعصاب میخواد واسه بچه خودش عصبی نمیشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

نمیدونم 🥲خیلیییی دلم بچه میخواد ولی خیلیم میترسم

نترس ولی درستو تموم کن بعد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️