2777
2789
عنوان

لطفا تاپیک ام رو دیدی یه دعا برام بکن قلب بچه ام بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 64 پست
بعد تازه خیلی ریلکس گفت دوتا از بچه هام مردنگفتم چجوری؟گفت یکی شیش ماهه تو شکمم مردیکی چهار ساله بود ...

دلم براش سوخت

الهی که تا آخر عمرش دیگه غم نبینه 

حتی اگه بیشترین توان رو خدا بهش داده

دیگه هیچ وقت با داغ بچه غصه نبینه 

عزیزم سلامت باشی.ممنون از لطفت من موقع اولی که اصلا خوتریزی نکردم هفته۱۰ کورتاژ شد چون قلب نداشت.این ...

سلام مهریسان جان

شما سونو انجام دادی؟

بقایا نداشتی؟

منم امروز رفتم دکتر گفت برو تا هفته ی بعد دمنوش زعفرون و این چیزا بخور تا دفع بشه

میخوام ببینم شما بدون دارو کامل دفع کردی

لطف بهم خبر بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توهم واسه همینم تاحالا دوتا سقط.پسرمم تا دنیا اومد ما مردیم و زنده شدین یعنی ماه اخر هرشب تو بیمارستان از بچه نوار قلب میگرفتیم از ترس.وااای.اینسری هم خواهرم میگفت بسه تو چرا انقدر اطلاعات داری کمتر بدون تا انقدر استرس نکشی

منم مثل توهم واسه همینم تاحالا دوتا سقط.پسرمم تا دنیا اومد ما مردیم و زنده شدین یعنی ماه اخر هرشب تو ...

بابا منم اطلاعات دارم شاید بیشتر از شماها ولی استرس نمیکشم 

واسه سقطم که پوچ بود حتی سونوی پیگیری نرفتم چون لازم نبود 

شما یادتون رفته ما تو بعضی مسائل هیچ کاره ایم؟

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون