2777
2789

توی تاپیک قبلیم نوشته ام

هفته ی پیش بعد از سونو خیلی نا امید شدم و بدترین فکرها رو کردم

اما توی این چند روز تجربه ی مشابه خیلی دیدم توی همین سایت که خدارو شکر هشت هفته رفتن و قلب بچه شون رو صحیح و سلامت دیدن 

خیلی از عزیزای دل هم توی تاپیک قبلی محبت کردن و بهم آرامش و قوت قلب دادن

سه شنبه وقت سونو دارم

لطفا اگه تونستی برام دعا کن که خدا منم لایق بدونه و منم با شنیدن صدای قلبش خوشحال بشم 

ممنونم

میشه ازت خواهش کنم صبر کنی هشت هفته ببعد بری برای سونو من خودم صدای قلب را وقتی وارد هفته۹شدم شنیدن ...

قربونت برم 

به خودم باشه که واقعا دلم میخواد بذارم ۱۲ هفته برم

اما دکتر سونوگرافی گفت هفته ی بعد 

و دکتر خودم گفت یک هفته تا ۱۰ روز بعد

چون جلوی همسرم گفتن و همسرم با تاکیید از دکتر سونو پرسید که هشت هفته پر بشه نیاد خطر داره

و اونم گفت بله صد در صد

نمیتونم شوهرمو راضی کنم که بذاریم هفته ی نهم بریم

اتفاقا خودمم بهش گفتم

حالا سه شنبه میشم هشت هفته وسه روز 

ممنون میشم برام دعا کنی که بشنوم صدای قلبش رو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قربونت برم به خودم باشه که واقعا دلم میخواد بذارم ۱۲ هفته برماما دکتر سونوگرافی گفت هفته ی بعد و دکت ...

منم سه شنبه میشه هشت هفته و چهار روز چه جالب

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
شما ام‌سونو دارید؟برام دعا کن لطفا ممنون

من ۲۳ دی رفتم سونو ۶ هفته و ۶ روز بودم و صدای قلبشو شنیدم

انشاالله شما هم خوش خبر باشی سه شنبه❤️🙏🏻

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
منم سه شنبه میشه هشت هفته و چهار روز چه جالب

الهی شکر عزیزم

ایشالا که بارداری راحت و پر از حال خوب داشته باشی و از تک تک روزهات لذت ببری و با عشق و آرامش بیاد تو بغلت 

الهی آمین

ممنونم 

الهی شکر عزیزمایشالا که بارداری راحت و پر از حال خوب داشته باشی و از تک تک روزهات لذت ببری و با عشق ...

بارداری خیلی پر فراز و نشیبه

سه ماهه اول سقط ها خیلی زیادن

منم به کسی نگفتم

تازه بعد ۱۲ هفته برای من جدی میشه

ممنونم از دعای خیرت

توهم انشالله هرچی خیرته پیش بیاد برات

بارداری خیلی پر فراز و نشیبهسه ماهه اول سقط ها خیلی زیادنمنم به کسی نگفتمتازه بعد ۱۲ هفته برای من جد ...

آره واقعا

ای کاش فقط میشد لذت مادر شدن و لحظه به لحظه بزرگ شدنش بود

و استرس هاش برای یکی دیگه

منم قصدم این بود که تا بعد از سونوی ان تی به کسی نگم

اصلا فکرشو نمیکردم این استرسها پیش بیاد

الان که میگم اگه صدای قلبش رو بشنوم لال میشم از خوشحالی و حالا حالا ها به هیچ کس نمیگم

آره واقعاای کاش فقط میشد لذت مادر شدن و لحظه به لحظه بزرگ شدنش بودو استرس هاش برای یکی دیگهمنم قصدم ...

فردا میری سونو انشالله؟

خبر بدی

ایشالا خبر خوش