2777
2789

عشق من بی نظیر بود هیچکس مثل اون پیدا نمیشه

تو یه تاپیک همین جا گفتم چطور پسری مدنظرمه همه بهم حمله کردن که از پسر مردم چه توقع هایی داری

بعد اونوقت میگین یکی بهتر از اون برات میاد

مثل عشق من دیگه تو این دنیا تکرار نمیشه😭💔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تنها مردی ک ۲۴ ساعته سرکار بود چشمای رنگیش ریشاش دستاش مهربونترین مرد دنیا بود 😔لیاقتشو نداشتم

عشق منم همش تو فکر کار بود، خیلی باعرضه و با جنم بود، تا دکترا هم درس خونده بود

همزمان دانشگاه و سرکار هم میرفت😔

من و تو باید با این دل شکسته مون چی کار کنیم؟ 🥲

چیکار میتونم بکنم جز اینکه بازم دنبال یکی برگردم که فقط یکم مثل اون باشه عشق اولم بود💔خودم میدونم هیچوقت نمیتونم کسیو مثل اون دوست داشته‌باشم 

چیکار میتونم بکنم جز اینکه بازم دنبال یکی برگردم که فقط یکم مثل اون باشه عشق اولم بود💔خودم میدونم ه ...

واقعا؟ ولی من دنبال کسی نیستم... اینجوری هم خودتو بدبخت میکنی هم یه پسر دیگه رو

چیکار کنم وضعیتم تو خانواده خوب نیست اصلا مامانم هی انگار میخواد بیرونم کنه اون میخواست بیاد دنبالم بریم خونه ی خودمون هرموقع دلم گرفته بود میگفت رفتیم که خونه خودمون نمیزارم خم به ابروت بیاد میخام خار تو چشمم بره تو پای تو نره فلان بیمعرفت خوب بلد بود چجوری نقش بازی کنه دیگه یجوری شدم هرکی هرچی میگه فکر میکنم داره دروغ میگه داره گولم میزنه

تو چند سالته بازم بهش پیام میدی؟ من یکسال تمام بعد کاتمون بهش پیام میدادم جوابمو نمیداد الان بازم تو سرم افتاده بهش پیام بدم التماسش کنم برگرده😔