2777
2789

بگو من تحملشو دارم

چند وقته درگیر گذاشتن عکسیم

حالا چرا کامنت ثبت نمیکنی

اگه در خطری علامت بده کمکت کنیم🤨

🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیختع و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم🧜‍♂️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثبت میکنه اما نشون نمیده نامرد

همین که نشون نمیده آزار میده ما دلمون میخاد نشون بده در جا کامنتمون رو

🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیختع و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم🧜‍♂️

فکر کردم فقط مشکل منه که کامتا نمیاد 

سوگندبه‌نامت‌که‌توآرامِ‌‌جان‌منی‌خدای‌‌عزیزم♥️خداوند با تمام نیروهایش در درون من است🤍🌱.مهربونی خدا وقتی اثبات ميشه که خودش تنهاست ولی تنهات نمیزاره دورت بگردم خیلی دوست دارم🥲💖حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ .تو پشتت به قدرتی گرمه که هیچوقت شکست نمیخوره و نمیزاره شکست بخوری• خدای قشنگم سرنوشتمو انقدر زیبا بنویس که مادرم از ته‌دل بخنده♡(:

عزیزم باید تو تاپیکتون یک پست بزارید بعد سه نقطه ی زیر رو بزنید برید رو گزینه ی ویرایش پستتونو بردارید جاش عکس مد نظر رو درج و ارسال کنید

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

سایت رو به پیشرفته

در جا بزنه بهتره اط این پیشرفت

باید چشم بصیرت داشته باشیم که کامنت ببینیم

عزیزم باید تو تاپیکتون یک پست بزارید بعد سه نقطه ی زیر رو بزنید برید رو گزینه ی ویرایش پستتونو بردار ...

هیچی‌دیگه سایت و فرموله‌ کردن مگه ریاضی و فیزیک آخه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فکر کردم فقط مشکل منه که کامتا نمیاد

نه دایی جان هممون هم دردیم

عزیزم باید تو تاپیکتون یک پست بزارید بعد سه نقطه ی زیر رو بزنید برید رو گزینه ی ویرایش پستتونو بردار ...

البته برای مورد عکس😁

بقیه اعم از کامنت ها و... رو اطلاعی ندارم

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

نه دایی جان هممون هم دردیم

یعنی با این دایی جان گفتن دل‌ میبریا لعنتی😁😍🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

همونم دیر میاد

الانم کامنت ها دیر میاد

مثل اینکه اینو برای این گزاشتن تا عکس ها بررسی بشه کسی عکس بد نزاره

ولی این ی باگ هست که میشه باهاش این موضوع رو دور زد

هی ترنج 

فکر میکردم این سایت مرهم درده

نگو این سایت خودشم درد بوده خبر نداشتیم☹