2777
2789

آنفولانزا گرفتم هیچی نمیشه خورد ، نمیشه از درد خوابید ،حتی آب دهنم قورت نمیشه داد چشم درد و سر دردو حالت تهوع ...

چند ثانیه پیش رسما مرگ و داشتم به چشمام میدیدم ، تو خونه تنهام بعد با بدبختی خوابیده بودم یهو چشمتون روز بد نبینه تو خواب اسید معده اومده بوده بوده بالا منم هیچی نمیتونم قورت بدم خوابم بودم اصلا حس نکردم و سعی کرده بودم قورت بدم یهو رفته بود تو دستگاه تنفسم یهو دیدم نمیتونم نفس بکشم بیدار شدم دیدم دهنم تلخه و انگار چیزی پریده گلوم با بدبختی تونستم نفس بکشم رسما داشتم میمردم الآنم از ترس و استرس و درد خوابم نمیبره دیگه ...

ترو خدا مراقب خودتون باشید هر جایی می‌رید حتما ماسک بزنید و دستاتونو ضد عفونی کنید دکتر گفت دو هفته همینجوری میشی و حتی ممکنه بدتر بشی ... یعنی دارم میمیرم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من تازه دیشب یکم بهتر شدم 

ببین فقط رو به بالا بخواب ،اصلا رو دست یا به شکم نخواب ، بالش بلندتر از استفاده همیشه و چه بسا سفت بزار زیر سرت ،که نه معدت بگیره و اسپاسم کنه نه اسید معده برگرده ، هیچی نخور در طول روز ،بعدش برو آش ماست رقیق درست کن آبکی باشه خیلی آروم آروم بخور ، یکم گرفتگی معده و سنگینی و خفگیه برطرف میشه ، منم کسی واسم آورد خیلی بهتر شدم 

پک کامل تست های خط به خط حیطه عمومی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار تومن ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک کامل تست های خط به خط حیطه اختصاصی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار ت ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک ویژه تست های آموزگاری با جواب فقط ۳۱ هزار ت بصورت pdf، امکان ارسال در ایتا و تلگرام/ چکیده و خلاصه برخی دروس استخدامی فقط ۳۱ هزار ت بصورت پی دی اف / جزوه قبولی در مصاحبه و گزینش هم موجوده / درخواست دوستی بزنید پیام بدین ، در اسرع وقت پاسخ میدم