2777
2789

اولایل ازدواج دوسش نداشتم ولی دیگه بعد عاشقش شدم الان بعد ۱۱ سال متنفرم شدم ازش شاید باورتون نشه از وقتی پی اس خریدن بچه های خاهرش هر پنجشنه وجمعه میان خونمون هر هفته بازی میکنن  من همسرم فقط جمعه تعطیلیشه میام از اینا میزبانی میکنم و توجه اش کم شد فهمیدم این فقط حال خودش براش مهمه به من گف سیگار نمیکشم ولی سیگاری شد کار شرکتشو ول رفت شده کارگری کافه ماهی فوقش ۱۰ تومن‌ بگیره.این به کنار طبقه بالا خونه ی پدرشوهرمم اونم اگه بگم چ زجری کشیدم ی تومار میشه.خودشم زیاد اصرار به موندن من نمیکنه ولی من حسم همش میگه از این خونه برو بیرون بزن بیرون نایست تواین خونه بخدا حیف شدم پرپرم کردن خونوادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم عزیزدلم

ب ارامش خودت فکر کن اگ میتونی مشکلاتتو باهاش در میون بزار ک درستش کنه اگ نشد از ی مشاور کمک بگیر

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!

میشه تاپیک اخرم بیاین💜

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس عشقمم🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍               #متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

یه فکت ؛ وقتی کار شرکتشو ول کرده رفته کار تو کافه یعنی چی ؟

افرین همون که فکر میکنید برای چی رفته

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

از گشادی

نه بازم حدس بزن تا  بگم چرا رفته

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

اره پسرم ۴ سالشه.من کم وخونی خونریزی شدید دارم نمیگه ببرمت دکتر یا چیزی همیشه میگه ندارم ندارم

اگه حمایت خانواده داری میدونی بری واست بهتر میشه برو

و گرنه بمون و درستش کن

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌