2777
2789

دیشب دخترداییم و خواهرم اینارو دعوت کردم با خانواده شوهر تو یه ساختمونیم بهشون نگفتم دوس داشتم خودمون راحت باشیم

خواهرشوهرم که کیلومترهاا دوره

امروز ظهر زنگ زده ب شوهرم میگه چرا پدر مادرم نیومدن چرا بهشون نگفتین چیشد چرا نیومدن

منم ب شوهرم گفتم خواهرت از اونجا زنگ زده بگه چرا مادرپدرم نیومدن هیچی نگفت منم گفتم دوس داشتم خودمون باشیم ی بار دیگه اوناروهم دعوت میکنم شوهرم گفت نمیدونم دیگه نارحت بود بعد منم گفت مثله اینکه ب خواهرت اینچیزار زیاد مربوطه مشتشو کوبید ب کابینت گفتدهنتو ببند اسم خواهرمو نیار و رفت

بعد یکی دو ساعت برگشت هی میومد دور برم بوسم‌میکرد نازم میکرد من اصلا بهش توجه نکردم خیلیی گریه کردم تو خونه خودم اختیار مهمونامم دستم نیست بخدا حوصله کل کل با خواهرشوهرمو ندارم وگرنه بهش زنگ میزدم میترسم قضیه از این بزرگتر بشه

بگو من تو خونم نشستم کاری به کسی ندارم .همین قضیه برای من پیش اومد پدرشوهر مادرشوهر مو دعوت کردم خواهر کوچیکش یه دم زنگ به مادرش .پدرم می‌گفت پاشین بیاین اونم می‌گفت منو دعوت نکردن کجا بیام.مادرشم به شوهرم تو که زنت اینهمه غذا پخته اونارو هم میگفتی .شوهرم نزاشت گذاشت گفت مگه من خونه اونا رو میشناسم کجاست .مادرشم نه تو داداشی اونا دست غریبه آن تو باید صدا کنی خواهرات رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچوقت شرایط رفتن از این قفس رو ندااارم

سعی کن کنار بیای 

حالا فردا شب پدر شوهر مادرشوهرت رو دعوت کن 

با طعنه بهش بگو دخترت از اون سر دنیا زنگ زده که چرا پدر و مادرم دعوت نکردین 

مهمونامون با شما رودربایسی داشتن به همین خاطر دعوت نکردیم 

من بودم یکی دو هفته بعد باز کارم رو تکرار میکردم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
سعی کن کنار بیای حالا فردا شب پدر شوهر مادرشوهرت رو دعوت کن با طعنه بهش بگو دخترت از اون سر دنیا زنگ ...

بمیرنم دعوتشون نمیکنمممم خواهرشوهرمم میدم دست خدااااا سکوت میکنم ی خداییی هست جوابگو همه چی بااااشه

من بودم یکی دو هفته بعد باز کارم رو تکرار میکردم

خسته شدم حتی نمیتونم ی مهمونی هم بدم تو خونم باور کن یه ماه قبلم خواستم با خواهرم اینا تنهاباشیم ی دفعه  دیدم خودشونو دعوت کردن اومدن

چاره کارت اینه خیلی نری خونشون و خیلی رو ندی بهشون.. ما توو 4 طبقه با خاندان شوهر توو یه ساختمونیم.. دو ماهی یکبارم نمیرم خونشون.. مادرشوهرم هر روز میاد ولی من نمیرم. خیلیم بهشون رو نمیدم ک راجب مسائلی دخالت کنن. ده سالیه اونجام یکبار فقط دعوت ب شام کردم اونم پاگشایی برادر شوهرم بود مجبور بودم. تامام

خانواده خودتو دعوت میکنی چییی؟

مامانم میاد هفته ها میمونه خونم.. ولی مابقی خونوادمم دعوت نکردم تا حالا.. اصولا سالی دو سه بار  توو شرایط های خاصی خونوادم خودشون میان خونم و تا شب میمونن.. اصولا من میرم خونه مامانم.. خواهرامم اونجا جمع اند و فک و فامیلامم اونجا میبینم.. کلا حوصله مهمون بازی ندارم. چون وسواسیم. یکی بیاد دست ب لوازم بچم بزنه کارم فقط تمیز کردن میشه..