2777
2789
عنوان

من قدم 174 اعتماد بنفس ندارم

215 بازدید | 33 پست

اندامم عالیه قیافشون خوبه متاهلم  ولی میرم بیرون میگن نکنه بگن ایییش این  چقدر قدش بلنده 

درازه یارزاین حرفا میگم کاش از دور خودمو میدیدم ببینم چجوری خیلی ضایم یا نه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۱ سانت ازم بلندتری

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

قدت که عالیه چرا اعتماد بنفس داشته باشی

من دوست داشتم ۱۸۰ باشم بهم بگن نرده بوم اصلا

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

من ۱۷۷ ۱۷۸ اتفاقا با اعتماد بنفس راه میرم 

حال کن با خودت

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍