2777
2789

رنگش چطوری شده خیلی روشن شده؟

من موهام خرمایی تیره است میخوان یکم روشن تر بشه.ولی یهو ضایع هم نشه کسی از این ترکیب استفاده کرده

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من بابونه ریختم یه کم روسن می کنه

مثلا شد خرمایی روشن؟

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ته قرمزی دارع ها 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

من حنا میزدم رو موهام سالی ی بار 

همه ی موهام رنگ نگرفته 

ولی ی حالت قهوه ای کمرنگ و پر رنگ شده 

خودم ک خیلی خوشم اومده :)

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
ته قرمزی دارع ها

اره میدونم اخه موهام خیلی ضعیف شدن میگن حنا خوبه

من حنا میزدم رو موهام سالی ی بار همه ی موهام رنگ نگرفته ولی ی حالت قهوه ای کمرنگ و پر رنگ شده خودم ک ...

😍😍

من مامان بزرگم میزنه .من دوست ندارم رنگشو حقیقت عین خراب کاری نوزاد تازه بدنیا اومدس

بابونه و قهوه هم میزنن داخلش یا فقط حنای خالی

موهای کن مشکین بعد حنا زدم الان یک روشن شده و تو نور حالت قرمزی داره

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
موهای کن مشکین بعد حنا زدم الان یک روشن شده و تو نور حالت قرمزی داره

حنای تنها؟ یا قهوه و بابونه هم اضافه کردید

من حنا میزدم رو موهام سالی ی بار همه ی موهام رنگ نگرفته ولی ی حالت قهوه ای کمرنگ و پر رنگ شده خودم ک ...

منم هردفه حنا میزارم موهام قهوه ای خوشرنگ شده همینطور که میگید

قرمزی هم نداده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch