2777
2789
عنوان

هشتمین سالگرد ازدواج من

569 بازدید | 12 پست

آدم پاینبدی هستم به تمام مناسبت‌هایی که روزهای خوبم رو بهم یادآوری می‌کنه.

تولد دخترهام

سالگرد ازدواجم 

روز مادر 

و الی آخر

به اندازه‌ی پایبند بودنم،بی توقعم

دوست دارم من کسی باشم که همیشه توی وجودم دنبال بهونه برای شاد کردن عزیزانم می‌گردم

۷ سال هر سال من یادم‌ موند و اول دوتایی و بعد هم سه تایی جشن گرفتیم،امسال چهارنفره هستیم ولی من توی عجیب‌ترین روزهای زندگیمم

دنبال پیشرفت شغلی،دنبال راهی برای خلاص شدن از فکر مادر برتر بودن و قبول اینکه منم انسانم و حق دارم که اشتباه کنم،دنبال یاد گرفتن و یاد دادن به دوتا فرشته که تصمیم گرفتیم به وجودشون بیاریم و تمام وجود ما بشن…

امسال یادم بود که ۸ ساله شدیم

ولی یادم رفته بود که چقدر ممنون حضور همسرم هستم.

کسی که بهم یاد داد عشق چیه

کسی که بهم یاد داد که همه شبیه پدرم نیستن و من می‌تونم بهش اعتماد کنم

کسی که وقتی یادم رفته بود روزی آرزوی گرفتن دکتری داشتم،بهم یادآوری کرد و پا به پای من برای مصاحبه و نوشتن رساله همراهم بود

و از همه‌ مهم‌تر کسی که بهم یاد داد چقدر پدر خوب داشتن مهمه

خوشحالم از انتخابم 

به خودم قول دادم محبت پدری‌ای که تجربه نکردم رو دخترهام تجربه کنن

و امروز اعتراف می‌کنم همسرم والد بهتریه تا من

یادم رفت و روی تخت دراز کشیدم و خوابم برد 

وقتی بیدار شدم و گوشیم رو چک کردم

این پیام رو دیدم

«تو در من جریان داری،خیلی مبارکیم عزیزم❤️»

و این قشنگترین جشن این هشت سال بود

چون‌ بهم یادآوری کرد ما در هم جریان داریم…

بمونه به یادگار از امسال

مبارک باشه

خوشبخت و پایدار بمونید کنار کنارهم

منم ماه اسفندماه ۸سالمون تموم میشه

و من چقدر اسفند رو دوست دارم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

عزیزم عشقتون پایدار به پای پیر بشید ❤️🌹🌹😍

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مبارک باشهخوشبخت و پایدار بمونید کنار کنارهممنم ماه اسفندماه ۸سالمون تموم میشهو من چقدر اسفند رو دوس ...

ای جانم و جا داره به شما هم تبریک بگم عزیزم،الهی که همیشه خوشبخت باشین و عشقتون پایدار باشه

مبارک باشهخوشبخت و پایدار بمونید کنار کنارهممنم ماه اسفندماه ۸سالمون تموم میشهو من چقدر اسفند رو دوس ...

مبارکه پیشاپیش

هر سال بهتر و خوشحال‌تر از قبل باشید🩷

ای جانم و جا داره به شما هم تبریک بگم عزیزم،الهی که همیشه خوشبخت باشین و عشقتون پایدار باشه

مرسی عزیزم❤️

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
مبارکه پیشاپیشهر سال بهتر و خوشحال‌تر از قبل باشید🩷

ممنونم مرسی