2777
2789

اخه دیشب خانواده خواهرم و دختر داییم اومدن

ب پدر و مادرشوهرم نگفتم خواستم خودمون باشیم

الان خواهرشوهر عوضیم ک کیلومترها دوره زنگ زده ب شوهرم میگه چرا اونا نیومون چرا بهشون نگفتین 

منم ب شوهرم گفتم خواهرت از اونجا میگه چرا بپدر مادرم نگفتین میگه اره گفتم خواستم دور هم باشیم مهمونی خودمونی بود گفت ب من مربوط نیست گفتم ب خواهرت مربوطه یه مشت تند کوبید ب کابینت گفت اسم خواهرمو نیار دهنتو ببند و رفت بیرون رفت خونه مادرشوهرم

منم فقط گریه میکنم خستم خیلی خستم از دستشون 

خواهرشوهرم از اونجا همیشه پدرومادرشوهرمو پر میکنخ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید قلق شوهرت دستت بیاد اون پشتت باشه خواهرش جرات نداره حرف بزنه 

ایندفعه جای خودمونی بگو دیدم اونا بیان کوچیک‌ میشن 

یه جوری با زبون بازی و انتخاب کلمات مناسب نشون بده صلاح کار رو میخای

در انتظار دریافت بسته معجزه ۱۹/۰۴/۱۴۰۳

خودتو بزن ب اون راه اگه شوهرت ده روزم قهر کرد‌ نیومد محل نده خونوادشم مهم نباشن برات 

اگه ایندفعه معذرت خواهی کنی و‌ کوتاه بیای دیگه تا عمر داری باید‌ همه جا با خودت ببریشون

باید قلق شوهرت دستت بیاد اون پشتت باشه خواهرش جرات نداره حرف بزنه ایندفعه جای خودمونی بگو دیدم اونا ...

گفتم ک بهش گفتم خودمونی بود گفتم خودت میدونی اگه فامیلای مادد با پدرتو دعوت کنم ب اونا میگم اما گفتم شاید راحت نباشن

خدا بهت صبری بده. کاش از روز اول همیشه جدا جدا دعوت میکردی. وای چه روی دارن. وقتی ی فامیل دیگع اومده اونا اخه بیان چیکار ادم راحت نیست

سفت سخت سر حرفت بمون ولی با سیاست شوهرت سمت خودش بکش. بگو دعوت میکنم فقط جدا جدا. چون اینجوری  هیچ کدوم راحت نیستن 

باشوهرت دعوا نکن مشکل مااینجاس وقتی خواهرشوهر یامادرشوهر به مشکل برمیخوریم خودمون یارومون نیست چیزی بگیم یایه ترسی تووجودمون هست مستقیم بهش زنگ بزن محترمانه بگو قرار نیست من هروقت خونواده مو دعوت کنم خونواده شماهم باشن شاید مهمونا من راحت نباشن لازم نیست شماهم هرروز پیگیر خبرا باشین من دوست دارم جدا جدا باشن مهمونام

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
خودتو بزن ب اون راه اگه شوهرت ده روزم قهر کرد‌ نیومد محل نده خونوادشم مهم نباشن برات اگه ایندفعه معذ ...

فقط گریه کردم وقتی دیدم شوهرم بخاطد خواهرش اینجوری کرد باهام تپش قلب گرفتم ب اون چ مربوطه من زندگی خودمه هرکس دلم بخواد دعوت میکنم هرکسم دلم نخواد دعوت نمیکنم

گفتم ک بهش گفتم خودمونی بود گفتم خودت میدونی اگه فامیلای مادد با پدرتو دعوت کنم ب اونا میگم اما گفتم ...

سعی کن موقع حرف باهاش ارامش داشته باشی

سخته اما شدنی هست 

در انتظار دریافت بسته معجزه ۱۹/۰۴/۱۴۰۳
باشوهرت دعوا نکن مشکل مااینجاس وقتی خواهرشوهر یامادرشوهر به مشکل برمیخوریم خودمون یارومون نیست چیزی ...

من دیگه حرفی نزدم پشتشو کرد بهم رفت پایین خونه مادرش  خدا میدونه اونام چی گفتن و چی شنیده

سعی کن موقع حرف باهاش ارامش داشته باشیسخته اما شدنی هست

نمیتونم وقتی حق بامنه نمیتونم بخدااا اگر مادرشوهرمم میگفت نارحت نمیشدم خواهرشوهرم از اونجا چرا زنگ‌میزنه انقدر پدر مادرشو میخواست چرا انقدر ازشون دور شده 

زنگ بزن مادرشوهر خواهر شوهرت 

ازش خواهش کن به عروسش تذکر بده تو زندگیت فتنه نندازه 

یه سوال برام پیش میاد اینایی که اینقدر از برادرشون طلب کارن همینقدر هوای خانواده شوهرشونرو دارن ؟؟؟؟

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه