2777
2789

توروخدا مواخذم نکنید نمیکشم دیگه فقط همین آرومم میکنه

خواهرشوهرم که کیلومتر ها باهامون فاصله داره زنگ زده میگه چرا دیشب پدر مادرمو مهمونی دعوت نکردین

تو یه ساختمونیم

خانواده خواهرم و دخترداییمو دعوت کردم

خواستم دور هم خودمون باشیم

از اونجا زنگ زده میگه چرا نیومدن چرا نگفتین

منم ب شوهرم گفتم از اونجا خواهرت زنگ زده بگه چرا ب پدر مادرم نگفتین

گفت نه فک کرده چرا نیومدن گفتم همون دیگه گفت ب من مربوط نیست گفتم ب خواهرت مربوط از کوره در رفت مشتشو ب کابینت کوبید گفت اسم خواهرمو نیار دهنتو ببند الانم رفت بیرون رفته طبقه پایین پیش مادرش اینا

خستم نمیکشم تووورخدا چیکار کنم

یه گوش در یه گوش دروازه 

چند بارکه با عه آره آره حتما حتما باشه باشه آخی عزیزم جواب بدی بعد کار خودتو بکنی دیگه کاریت بت ندارن 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

جواب خواهر شوهرت رو بده که دیگه اینطوری حرف نزنه، بگو مهمونی جوری نبود که مادر و پدر شما رو دعوت کنم، هر موقع صلاح بدونم ایشون رو دعوت میکنم هر موقع صلاح بدونم دیگران رو 

ما توو ی ساختمون هستیم دلیل نمیشه حریم و حد و مرز هامون مشخص نباشه که

به شوهرت هم چیزی نگو وقتی می‌بینی اینطوری میکنه خودت از پس خود بر بیا 

به نظرم این حد از دخالت خونواده شوهر کاملا واکنشی هست به رفتارهای خودمون، ازدواج هر آدمی مثل ی بچه س که سفید و از پیش نوشته نشده میمونه و ذره ذره با رفتارهای ما شکل میگیره 

امروز خواهر شوهرت ی دخالت ریز کرد، جواب بدی دخالت نمیکنی جواب ندی فردا ی دخالت بزرگ تر و همین تکرار میشه 

حد و مرز، زبون درازی در عین احترام، فاصله در عین رابطه همه اینا تعادل هایی هست که باید برقرار بشه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. 

یه گوش در یه گوش دروازه چند بارکه با عه آره آره حتما حتما باشه باشه آخی عزیزم جواب بدی بعد کار خودتو ...

آفرین👏👏👏 بهترین کار 

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

جواب خواهر شوهرت رو بده که دیگه اینطوری حرف نزنه، بگو مهمونی جوری نبود که مادر و پدر شما رو دعوت کنم ...

چیکارش کنم؟اون از عمد اینکارو میکنه ک من واکنش نشون بدم بگه اها دیدی گفتم اینجوریه و اونجوریه  دقیقا ی بار اینکارو کرد

من ی ماه با خانواده شوهرم بخاطر دخالتاشون حرف نزدم امت بدتر شد وضعیت خوب باشم و بد باشم اونا اینجورین

بخدا باوعشق خیلییی زیاد با شوهرم ازدواج کردم اما دارن نابودمون میکنن کاشش شوهرم بفهمه خواهر چون من دیگه نمیکشم

چیکارش کنم؟اون از عمد اینکارو میکنه ک من واکنش نشون بدم بگه اها دیدی گفتم اینجوریه و اونجوریه دقیقا ...

ببین من نمیگم دعوا کن. اما مثلا وقتی خواهر شوهرت میگه چرا دعوت نکردی بگو صلاح ندونستم، این دعوا نداره 

در نهایت اخلاق شوهرت باید دستت بیاد، دم هایی مثل شوهر شما که البته شوهر خودمم اینطوریه همیشه باید به یکی وابسته باشن چه خواهر و مادر، چه زن و همسرم 

شما یاد بگیر چطوری بکشی سمت خودت 

خیای زمان میبره اما میشه 

اگر بخوایی بگی نه ولش کن و فلان و بهمان تا اخر عمرت باید هرچی میگن گوش کنی و به حرفشون باشی 

یا جوابش رو بده و متوجهش کن که اختیارت دست اونا نیست، یا به قول یکی از دوستان که همینجا نظر گذاشت بگو باشه اما کار خودت رو بکن ولی خب باید اراده این رو داشته باشی که بگی چشم اما کار خودن رو بکنی 

من نمیتونم بگم چشم و کار خودم رو بکنم چون اصل ماجرا دخالت بقیه هست که آزارم میده