2777
2789

دیشب خانواده خواهرم‌و دخترداییم خونمون بودن

منم با خانواده شوهرم تو یه ساختمونیم

خواستم دور هم باشیم

ب خانواده شوهرم نگفتم

امروز صبح خواهر شوهرم که ۵۰۰ کیلومتر ازمون دوره زنگ زده ب شوهرم میگه چرا ب پدر مادرم نگفتین خودشون نیومدن یا شما بهش نگفتین چرا نگفتین چیشد 

منم هیچی نگفتم اومد نهار بخوره گفتم خواهرت از اونجا زنگ زده بگه چرا ب پدر مادرم نگفتین

گفت نه فقط فک کرده چرا نیومدن گفتم خب همون دیگه

گفتم خواستم دور هم باشیم چ لزومی داشت اونا باشن حتما

گفت دیگه ب من مربوط نیست گفتم فک کنم ب خواهرت مربوطه همینو گفتم شوهرم از کوره در رفت یه مشت تند کوبید به کابینت گفت اسم‌خواهرمو نیار دهنتو ببند

اخه تووورخدااا از اونجا چرا زنگ‌میزنه دخالت میکنه اصلا ب اونا چ مربوطه دوستان چیکار کنم فقط دارم گریه میکنم

خواهرشوهرم زندگیمو داره نابود میکنه همشم پدر و مادرشوهرمو پر میکنه

اگر اندازه جو پدرشوهر مادرشوهرت شعور داشته باشن میدونن که لزکمی نداره ک تو هر مهمونی خونه شما باشن نمیشه ک

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم درسته خواهرشوهرت دخالت کرده و کار اشتباهی کرده ولی باعث  این رفتار همسرت خودتی

همسرت تورو مواخذه نکرد ک چرا نگفتی؟ ولی خودت کشش دادی قضیه رو

اینجا شما باید اصلا ب روی خودت نمیاوردی