2777
2789

وقتایی که نارحتم بهم توجه نمیکنه زیاد 

نارحتم میکنه ولی خودم خودمو دلداری میدم 

حالم خیلیی بده

نمیدونم چیکار کنم

اولا بخاطر مادرم کلا زندگیمو باختم زیادی دلم ب حالش میسوزه و همش خونه شونم 

نمیدونم باید چیکار کنم

همش عذاب وجدان دارم نسبت بهشون

چون هیچ تفریحی نداره مامانم همش اونم دلش میخواد پیشش باشم کلا دلم ی جوریه دلم ب حال خودم میسوزه گاهی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما خیلی ناراحت میشی

اصلا نمیدونم چیکار کنم داداشم با اینکه تو یه شهریم ی بار اومد خونم 

خواهرم میگه بیا بریم خونشون من میگم‌اونا اصلا نمیان خونه من من چرا باید بیام پیششون اصلا گاهی حس میکنم خیلی تنهام

خوب شما ازدواج کردی که یه زندگی مستقل تشکیل بدی ، اگه قراره دائم خونه مامانت باشی ، خوب همونجا میموندی .

خوبه که به مادرت سر بزنی و حواست بهشون باشه ولی شما درمقابل همسرت هم مسئولی ، نباید نظم زندگی خودت رو بهم بزنی یا توجهی که باید به زندگیت و همسرت بدی رو کم کنی ، همونجوری که همسرت هم نباید به خاطر خانوادش برای شما کم بذاره و دائم پیش اونا باشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اگر برعکس بود،شما یه مادرشوهری داشتی که باوجود یه خواهر شوهر و برادر شوهر دیگه ،شوهرت فقط نسبت بهش احساس مسئولیت میکرد و همش پیشش بود،خودشما میومدی تایپیک می‌زدی شوهرم اولپیتش من نیستم

خوب بره عزیزم وقتی ببینه شما تغیر رویه داداین اونم کم کم به خودش میاد زندگی مشترک الان بین شما و همس ...

دقیقا،بعدم شوهرش به خاطر اینکه میاد خونه میبینه زن خونه نیست مدام خونه مادرشه،خب چکار کنه تنها بشینه؟اخه یکی دو روزم نیست،خب اونم برای فرار از تنهایی می‌ره خونه مادرش،و چه بسا اونجام حرفایی بشنوه و نسبت به زن و زندگیش سرد بشه

شما از انصاف خارج نشو 

هم مادر هم شوهر ،اما سیاست داشته باش و با زبان شوهر رو نرم کن تا دلش رو به دست بیاری،

هر اتفاقی یک درسی داره ،درسشو بگیر تا بری مرحله بعد و اون تموم بشه

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر