2777
2789

بده پول واقعا نعمته دوست داشتن کشکه ولی پول داشته باشی حتی یه ظاهر آدم ها بهت احترام میذارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان اینطوری شده.من توی فامیل خودمون دیدم.یارو تا پول داشت با اینکه بد اخلاق و بد عنق هم بودهمه دوسش داشتن و دور و برش میچرخیدن مثل پروانه.همین که ورشکست شد و خونه و زندگیش تغییر کرد و از خونه بزرگ و اشراقی و مهمانیهای بزرگ و بریز و بپاش رفتن توی خونه کوچیک همه رهاشون کردن و تنها شدن.و اون احتراما هم همه از بین رفتن.تا جایی که اگر زن و بچه اش از گذشتشون چیزی بگن همون فامیل چاپلوس میگن کی کجا ما که ندیدیم

پول بهتره می‌دونم تنهایی خوب نیست اما دیگه جامعه این شکلی شده مجرد و متاهل همه تنها هستن

من نگران این نیستم مشکل اصلی من اینه چرا آدم ها قدرت درک کردن فرد دیگه رو نداره

دقیقا درسته

مپ خودم کاملابش پی بردم

کلی طلا داشتم باماشین قبلیم فروختم دادمش ی ماشین هررررجامیرم تاپیاده میشم حتی لحن مغازه دارو مسعول پارکینگ و....  عوض میشه وبااحترام برخوردمیکنن

‏اينجوری هستیم كه يه لباسو دوبار نمی‌پوشیم ولى به يه دلقک 48 بار فرصت ميدیم∆∆oshin

من نگران این نیستم مشکل اصلی من اینه چرا آدم ها قدرت درک کردن فرد دیگه رو نداره

دیگه همینه که هست جامعه این شکلی شده ادمارو نمی تونی سربه راه کنی هرکی علاقه پیدا می‌کنه سرشکسته میشه ازدواج می‌کنه خیانت می بینه دیگی همه چیز عادی سازی کردن دیگه عشقی وجود نداره همه دنبال لذت جنسی هستن آدمهای درست هم به پست هم نمی خورن تنها پول هستش که همیشه ارزش داره 

پول بهتره می‌دونم تنهایی خوب نیست اما دیگه جامعه این شکلی شده مجرد و متاهل همه تنها هستن

متاهل و تنهایی؟🤨🤨🤨 نمیدونم شاید ولی من دوروبرم متاهل تنها ندیدم هممممشششوننن تنها نیستن و از طرفیم پولدارم هستن و شانسم ک دارن البته درست میگی همه جا مثل هم نی🤌😁

.

متاهل و تنهایی؟🤨🤨🤨 نمیدونم شاید ولی من دوروبرم متاهل تنها ندیدم هممممشششوننن تنها نیستن و از طرفی ...

آره تاپیک های اینجارو نخوندی چقدر از خیانت های شوهراشون و تنهایی هاشون میگن