بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان اینطوری شده.من توی فامیل خودمون دیدم.یارو تا پول داشت با اینکه بد اخلاق و بد عنق هم بودهمه دوسش داشتن و دور و برش میچرخیدن مثل پروانه.همین که ورشکست شد و خونه و زندگیش تغییر کرد و از خونه بزرگ و اشراقی و مهمانیهای بزرگ و بریز و بپاش رفتن توی خونه کوچیک همه رهاشون کردن و تنها شدن.و اون احتراما هم همه از بین رفتن.تا جایی که اگر زن و بچه اش از گذشتشون چیزی بگن همون فامیل چاپلوس میگن کی کجا ما که ندیدیم
من نگران این نیستم مشکل اصلی من اینه چرا آدم ها قدرت درک کردن فرد دیگه رو نداره
دیگه همینه که هست جامعه این شکلی شده ادمارو نمی تونی سربه راه کنی هرکی علاقه پیدا میکنه سرشکسته میشه ازدواج میکنه خیانت می بینه دیگی همه چیز عادی سازی کردن دیگه عشقی وجود نداره همه دنبال لذت جنسی هستن آدمهای درست هم به پست هم نمی خورن تنها پول هستش که همیشه ارزش داره
پول بهتره میدونم تنهایی خوب نیست اما دیگه جامعه این شکلی شده مجرد و متاهل همه تنها هستن
متاهل و تنهایی؟🤨🤨🤨 نمیدونم شاید ولی من دوروبرم متاهل تنها ندیدم هممممشششوننن تنها نیستن و از طرفیم پولدارم هستن و شانسم ک دارن البته درست میگی همه جا مثل هم نی🤌😁