2777
2789
الان اینطوری شده.من توی فامیل خودمون دیدم.یارو تا پول داشت با اینکه بد اخلاق و بد عنق هم بودهمه دوسش ...

دقیقا زندگی مجردی ما و خونه بابا و مامان مارو گفتی و بعد ورشکستگی و بی پولی همچین شد🤌😑

.

دقیقا زندگی مجردی ما و خونه بابا و مامان مارو گفتی و بعد ورشکستگی و بی پولی همچین شد🤌😑

میدونی انگار همونا که الان بد شدن،ارزو داشتن که چنین اتفاقی بیفته.و حالا به ارزوشون رسیدن و دارن عقده هاشونو خالی میکنن. و خوشحالن که چنین اتفاقی افتاده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی به پول زیاد و تنهایی رسیدیانوقت میفهمی چرا حضرت ادم داخل بهشت تنها بود‌ و خدا براش حضرت حوا رو ...

شعار

میخندم به اجبار تا هرکه مرا دید تورا نفرین نکند پدر💔پست خنده هام عزیزم گریه گریه برهوته💔 ای دریغا دریغا از جوانی از جوانی مرد و دود هوا شد پیش رویم زندگانی💔

میدونی انگار همونا که الان بد شدن،ارزو داشتن که چنین اتفاقی بیفته.و حالا به ارزوشون رسیدن و دارن عقد ...

منم همچین رفتاری حس کردم و دیدم رفتارچاپلوسانه با ادمی که یک منسب و پولی داره ولی همونا ادمای بی پول با یک نگاه بد و تحقیر امیز دارن 

بنظرم ادما اونجا واقعا میشه شناخت که با ضعیف تر از خودشون چه رفتاری دارن باید ریزبین بود

از تمام فامیلامون بدم میاد...

آره تاپیک های اینجارو نخوندی چقدر از خیانت های شوهراشون و تنهایی هاشون میگن

تایپیک های اینجا رو جدی نگیرررررر اونم در مورد خیانت  میدونی چرا؟؟؟ چون کسی ک درگیر خیانت شدا اصلا ن وقت و ن حال و حوصله گوشی ب دست گرفتن داره چ برسه وب گردی🤌 دوما اگ هم ناراحت باشه اصلا انقدر حوصلش زیاده ک بعد تایپ بره بگرده ایموجی مورد نظر رو پیدا کنه  مثلا این ایموجی رو هم هی تکرار کنه😭؟؟؟؟؟ بعدشم بیشترشون زن نما هستن برا اینک باور کنن همه ک یارو زنه و چون مرده لو نره این داستانارو میسازه🤌 ..

.