2777
2789

بده پول واقعا نعمته دوست داشتن کشکه ولی پول داشته باشی حتی یه ظاهر آدم ها بهت احترام میذارن 

وقتی به پول زیاد و تنهایی رسیدی

انوقت میفهمی چرا حضرت ادم داخل بهشت تنها بود‌ و خدا براش حضرت حوا رو به عنوان دوست افرید

💔

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با من دوست میشی پولدار 😉😉

پولدار نیستم برادر

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

الان اینطوری شده.من توی فامیل خودمون دیدم.یارو تا پول داشت با اینکه بد اخلاق و بد عنق هم بودهمه دوسش داشتن و دور و برش میچرخیدن مثل پروانه.همین که ورشکست شد و خونه و زندگیش تغییر کرد و از خونه بزرگ و اشراقی و مهمانیهای بزرگ و بریز و بپاش رفتن توی خونه کوچیک همه رهاشون کردن و تنها شدن.و اون احتراما هم همه از بین رفتن.تا جایی که اگر زن و بچه اش از گذشتشون چیزی بگن همون فامیل چاپلوس میگن کی کجا ما که ندیدیم

پول بهتره می‌دونم تنهایی خوب نیست اما دیگه جامعه این شکلی شده مجرد و متاهل همه تنها هستن

من نگران این نیستم مشکل اصلی من اینه چرا آدم ها قدرت درک کردن فرد دیگه رو نداره

دقیقا درسته

مپ خودم کاملابش پی بردم

کلی طلا داشتم باماشین قبلیم فروختم دادمش ی ماشین هررررجامیرم تاپیاده میشم حتی لحن مغازه دارو مسعول پارکینگ و....  عوض میشه وبااحترام برخوردمیکنن

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~  کویربارون ازحبیب~~~

من نگران این نیستم مشکل اصلی من اینه چرا آدم ها قدرت درک کردن فرد دیگه رو نداره

دیگه همینه که هست جامعه این شکلی شده ادمارو نمی تونی سربه راه کنی هرکی علاقه پیدا می‌کنه سرشکسته میشه ازدواج می‌کنه خیانت می بینه دیگی همه چیز عادی سازی کردن دیگه عشقی وجود نداره همه دنبال لذت جنسی هستن آدمهای درست هم به پست هم نمی خورن تنها پول هستش که همیشه ارزش داره 

پول بهتره می‌دونم تنهایی خوب نیست اما دیگه جامعه این شکلی شده مجرد و متاهل همه تنها هستن

متاهل و تنهایی؟🤨🤨🤨 نمیدونم شاید ولی من دوروبرم متاهل تنها ندیدم هممممشششوننن تنها نیستن و از طرفیم پولدارم هستن و شانسم ک دارن البته درست میگی همه جا مثل هم نی🤌😁

.

متاهل و تنهایی؟🤨🤨🤨 نمیدونم شاید ولی من دوروبرم متاهل تنها ندیدم هممممشششوننن تنها نیستن و از طرفی ...

آره تاپیک های اینجارو نخوندی چقدر از خیانت های شوهراشون و تنهایی هاشون میگن