2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میگه جلوی در پادری بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 67077 بازدید | 770 پست

واقعا کامنتا عجیبن حالا اگ اسی پادری بخره مادرشوهرش پررو میشه واقعا شماها عجیبید خب اگ مادرشوهر حق نداشته باشه ی نظر ساده بدع پس پسرشو بهش پس بدید

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

با اینهمه شانتاژ علیه مادرشوهر خیلی دوست دارم بدونم آخر چیکار می‌کنی.یه خبر بده.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

ما توی شهرمون رسمه یخچال رو مادره عروس پر میکنه جزئی از جهیزیه س و پادری هم توی جهیزیه میدن به دختر...ولی دیگه جهیزیه دیدن رسم نیست.قبلا که رسم بود پذیرایی به عهده خوده داماد یا مادره داماد بود 

واقعا کامنتا عجیبن حالا اگ اسی پادری بخره مادرشوهرش پررو میشه واقعا شماها عجیبید خب اگ مادرشوهر حق ن ...

ادم با کلی سختی و هزینه جاهاز میخره

درصورتی که توی قانون جاهاز با عروس نیست

توقع میره کسی که هیچ کمکی تو خرید جاهاز نکرده الان ایراد نگیره

مادرشوهر اگه خیلی آدم به فکریه یه پادری میرفت خودش میخرید هدیه میاورد

عزیزم از اول شمشیر از رو نبند مادرشوهرت به نظرم بدجنس نیست نگفته چرا اجیل نخریدی گفته اگه بود خوب میشذ شماهم میتونی نخری  پادری هم به نظرش لازم اومده دوست داری بخر نداری نخر اما اینو در نظر بگیر مادرشوهرم عم  مادری هست که ارزو خوشبختی بچش رو داره  وهیچوقت دشمن نیست

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
ادم با کلی سختی و هزینه جاهاز میخرهدرصورتی که توی قانون جاهاز با عروس نیستتوقع میره کسی که هیچ کمکی ...

خب حالا بنده خدا یچی گفته قرار نیس انقد کینه ب دل بیوفته ازش اسی ب شوهرش بگه ی پادری بخر

حالا دوس دارم این نظر رو مادره عروس میداد ...حرفشا طلا میگرفتن...

دقیقا 

مادرشوهر من انگار ی مادره برام هیچوقت از حرفاش ناراحت نمیشم

[QUOTE=368607580]بستگی به لحن گفتن واخلاقش داره اگربالحن خوبی گفته چیزی بدی نگفته ببینیداگرمیتونیدوصلاحه انجام این وسط شما با این عکس پروفایلت خیلی رو داری والا...ملت چطور جواب تو رو میدن موندم

[QUOTE=368637180]ادم با کلی سختی و هزینه جاهاز میخره درصورتی که توی قانون جاهاز با عروس نیست توقع میره کسی که هیچ ک ...[/QUOTE

اونموقعم عروس تاپیک میزد که مادر شوهرم رفته پادری خریده که بهم‌گوشه کنایه بزنه که پادری نداشتی توجهیزیت ...یامیگفت اینهمه جهیزیه خوب دادم‌پادریه فلان برام خریدن...بعدم اگه عروس جهیزیه میاره عوضش خونه و ماشین و طلا رو داماد باید داشته باشه...تو شهره ماکه اینجوریه