2777
2789

۷ ماهس خونم که همیشه کثیفه ی غذا نمیتونم با آرامش بخورم ی چایی.... روزا به زور میخوابه باید در حد مرگ خوابش بیاد تا بخوابه جونتو درمیاره ...

غذا با ی فلاکتی میپزم تو این ۷ ماه هیچ کاری واسه خودم نکردم حتی کوچیکترین کار

دست چپم چند وقت درد میکنه میترسم سکته کنم آرامش ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخوام بترسونما من ی مدت از شدت استرس و اعصاب خوردی دست چپم کلا فلج میشد بی حس بی حس شد آخ بازم یادم اومد خدا لعنت کنه مادرشوهرمو هم این دنیا هم اون دنیا

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

درکت میکنم 

این روزا رو گذروندم

اگر بتونی واسه خودت کمکی واسه کار خونه بیاری خیلی خوب میشه

بهت قول میدم تموم میشه این روزا 

مال من تمام شده راحت راحت شدم

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

شوهرم ماشالله تنبل بلد نیس بچه نگه داره

عیب نداره یادش بده مواقعی که هستی

نمیشه که یه نفر خودشو پیر بچه کنه

به دعوا هم نگو با خوشحالی بگو یاد بگیر چون من هم یه مواقعی کار دارم باید بتونم انجامشون بدم

شوهرم ماشالله تنبل بلد نیس بچه نگه داره

شوهر من انقدر بچه رو نمیگیره بچه پیشش بی قراره😐 زود میگه بیا بچه رو بگیر بچه پیش من نمی مونه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
درکت میکنم این روزا رو گذروندماگر بتونی واسه خودت کمکی واسه کار خونه بیاری خیلی خوب میشهبهت قول میدم ...

ما الان شرایطمون طوری شده درآمدمون کمه ...

یعنی شوهرم من باهاش ازدواج کردم خونه و ماشین و اینام داش کارش خوب بود الان درآمدش کم شده نمیتونم کمکی بیارم