2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همين ديجي استايل كيفاش خوبه 

وای مرررسی خوب شد یادم انداختی همیشه مبگم این دفه ازونجا میگیرم بعدا یادم میره 😍😍خیلی مرسی 

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    

سلام اینترنتی خرید نمیکنم ولی کانال مزون هایی که ازشون خرید میکنم و دارم هر وقت پارت جدیدی  داشته باشن از اونجا مطلع میشم خواستی بگو بدم البته من مشهدم ولی خب این دوتا مزون تو مشهد حرف اول و میزنه فک کنم ارسال به سهرستان هم داشته باشن

سلام اینترنتی خرید نمیکنم ولی کانال مزون هایی که ازشون خرید میکنم و دارم هر وقت پارت جدیدی  داش ...

میدی کانالشونو ؟ 

الان چشمم خورد ب یه کاربری ب اسم عاشق_ کیف ... ولی نمیدونم چرا نیومد راهنمایی کنه 😂

ازم بدش میومده حتما 😂😂

سلام دوستم اين دوتا توي اينستا كيفاشون خ شيكه 

isola_online_shop 

kif_kafsh_antik

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ